Yndlings overraskelse til mig

Min søde mand kom hjem med den dejligste yndlings overraskelse til mig i går. Nyeste bog fra Jussi Adler-Olsens hånd ligger nu på vores sofabord. Jeg elsker at få bøger <3

Ihh, hvor jeg glæder mig til at læse den. Godt det snart er efterårsferie.

Vi plejer at have en helt klar arbejdsfordeling når det drejer sig om Jussi Adler-Olsens afdeling Q. Nemlig, at han ofte køber bøgerne, jeg læser dem og beretter begejstret stolpe op og stolpe ned undervejs. Hvorefter han inviterer i biografen for at se filmatiseringerne når de kommer. Fantastisk arbejdsfordeling.

Men denne her, havde jeg faktisk næsten glemt igen … Ganske vist fablede jeg om den for flere uger siden, da vi en weekend gik ned ad gågaden. I boghandlerens vindue blev der reklameret for udgivelsen i begyndelsen af Oktober. Siden glemte jeg lykkeligt alt om det – men det gjorde han ikke <3

Jeg har kun lige læst bagsiden indtil videre, men den lyder absolut læseværdig og spændende – kan være der kommer et resume og en anbefaling på bloggen senere.

Rigtig god weekend