Weekend i København

Det er altid en inspirerende oplevelse med en weekendtur til København, når man selv kommer fra provinsen. Og hold nu op, man sover godt om natten, efter de mange indtryk. Jeg er nok ikke så interesseret i seværdigheder som museer, kirker og slotte (ihvertfald ikke om sommeren), men mere i stemninger og gadeliv generelt.

Vi var en tur i Christiania, hvor det altid er en oplevelse at kigge på spændende huse og mangeartede byggestile. Haverne derinde er så fine og charmerende. Jeg tog dog ikke nogen billeder, da de flere steder frabad sig fotografering. Kameraet fik lov at blive i tasken dén eftermiddag.

Vi var også en tur i Nyhavn, det er simpelthen et must for mig. Stemningen er så hyggelig med kanalbådene, de fine gamle smalle huse og de mange turister. Jeg er super vild med alle Københavns kanaler og kan bruge mange timer på at daske rundt, drikke kaffe og kigge på både, huse, gårdhaver og suge stemningen til mig

 

 Charmerende husbåde med små haver på kanalerne – jeg kan slet ikke stå for dem <3

 

 Sjove specialforretninger, her med Cubanske specialiteter

Eftermiddagskaffen drak vi i én af de mange hyggelige cafeer med tilhørende gårdhave.