Viskestykker syet af mormor dug

Jeg gjorde det! Satte saksen i den ene af de fine mormor duge! Heldigvis viste det sig efter vask og grundigt inspektion, at der både var et lille hul samt en iboende plet i den ene af dugene!
Pyh … Det afgjorde sagen og gjorde det noget lettere at overvinde modviljen mod at klippe i den. Forvandlingen til et nyt liv i lyset, fremfor i skuffen under sjældne brugte effekter, kunne tage sin begyndelse. Vel egentlig en okay god byttehandel, når man er en halvglemt dug.

Sy selv viskestykker

Mine viskestykker måler 45 x 65 cm (færdig mål).

Jeg klippede dem i målene 50 x 70, så passer det med dobbelt ombuk. Med i sømmene i det ene hjørne, har jeg syet et stykke bomuldsbændelbånd som strop.

Jeg er faktisk helt vildt glad for mine nye viskestykker. Synes farverne er super fine og stofkvaliteten genial. Glad for jeg overvandt hurdlen med at klippe i dugene.

Ønsker jer en rar start på ugen

10 kommentarer til “Viskestykker syet af mormor dug”

 1. Hvor er de fine, jeg sider og drømmer om at sy af gamle duge nu after alle de indlæg. Kræmmerhuse, viskestykker, brødkurv (skal teste det mønster), penalhus, pudebetræk, måske en fin lille taske….

 2. Ja, det "smitter" helt vildt – men de er nu også finde, de gamle duge … Taske og pudebetræk kunne være ret interessant – jeg mangler da ihvertfald et indkøbsnet, så jeg slipper for de dyre og forurenende plastikposer 🙂

 3. Hold nu op hvor er de blevet fine. Og sikke en umage (ikke lige som mig der gerne sjusker for at blive hurtig færdig – en uskik, jeg ved det godt).
  Mega heldigt at der fandtes et lille hul og iboende plet. Så blev der ro på. Tænk om du var gået glip af de flotte viskestykker – jeg er vild med farve og mønster.

 4. Ja, det var godt jeg gjorde det! Er virkelig glad for dem.
  Det dér med at sjuske kender jeg alt, alt for godt – det er også min naturlige tilbøjelighed. Hurtig færdig – bum – videre til noget nyt! Jeg har virkelig øvet mig mange, mange år på også at lære at nyde processen. Især fordi jeg i sidste ende bliver mere glad for resultatet når jeg gør mig umage. Men det er stadig en viljesakt fremfor en tilbøjelighed 🙂

 5. Tak. Det er jeg glad for at vide 🙂
  Og godt du har vundet kampen (flere gange), jeg ligger fortsat i bunden af ligaen, men måske en dag 😉

Der er lukket for kommentarer.