Vinderen af Eponas fødselsdags give away

Kære jer

Tusind, tusind tak for alle jeres søde hilsner i anledning af Eponas (og min) fødselsdag. Jeg værdsætter hver og en, og glæder mig rigtig meget over, at der trods den uvirkelige og uhyggelige Corona situation blev lidt festivitas alligevel.

På helt manuel og gammeldags facon, har jeg netop udtrukket vinderen af Eponas fødselsdag give away: Alle navne skrevet på små sedler, som foldes godt sammen. I en skål med alle sedlerne, blande godt rundt, for derefter at trække én.

Og den heldige vinder er:

Elsebeth

Stort tillykke med gavekortet på 250 kr til Rito, samt opskriften på Kismet cardiganen, som var dit ønske.

Jeg har sendt dig en mail.

Tusind tak til jer alle …

for at være med til at skabe en hyggelig fødselsdagstemning.

Det er første gang jeg forsøger mig med en give away, men jeg tror bestemt ikke det bliver sidste gang! Synes det har været en helt igennem hyggelig og fornøjelig oplevelse.

Pas på jer selv, pas på hinanden

2 kommentarer til “Vinderen af Eponas fødselsdags give away”

  1. Tillykke til Elsebeth. Håber vi får en ny chance en anden gang. Ellers en super sjov ide. 😍😍

Der er lukket for kommentarer.