Unikke keramik knapper

Jeg synes lige jeg vil vise mine nye knapper frem

Min mor er keramiker, og hun laver de fineste ting. Nu har jeg overtalt hende til at lave smukke, unikke, keramik knapper til min nye cardigan, som jeg er ved at hækle. Er de ikke fantastiske?

De er så smukke alle sammen, at det bliver virkelig svært at vælge. Men så er det godt der stadig er noget tid til cardiganen er færdig!

Uanset, hvilke jeg vælger, synes jeg de håndlavede keramik knapper, på smukkeste vis, fuldender det håndarbejde man har brugt så lang tid på at lave.

Så lige nu hækler jeg bare på livet løs, for jeg kan næsten ikke vente med at sy knapperne i min nye cardigan.

Unikke keramik knapper

Reklame-link

Knapperne er lavet af henholdsvis stentøjs- og porcelænsler, som er meget hårdfør. Umiddelbart skulle de kunne tåle et uldprogram i vaskemaskinen, men det er noget jeg må afprøve når cardiganen er færdig. Det bliver nok med bankende hjerte, men afprøves skal det.

Garnet er Drops Flora, med det herlige navn “Tåget skov”.

I følge producenten skal det håndvaskes, men jeg har hæklet rigtig meget i Drops Flora, da jeg synes det er et virkelig dejligt garn. Og det har jeg testet, og det tåler med mellemrum en tur i vaskemaskinen på et uldprogram på max 30 grader.

For det meste lufter jeg dog mine trøjer, men når de trænger til en vask, kan garnet godt klare et skånsomt uldprogram.

Alternativt kan man få en rigtig smart uldsæbe, der ikke skal skylles ud! Det letter altså håndvask en del!

God søndag til jer