Undskyld vi roder

Som overskriften siger: Undskyld vi roder, Epona og jeg.

Vi er såmænd blot ved at istandsætte og ommøblere på adressen. Du er selvfølgelig stadig hjertelig velkommen. Dog kan du opleve visse mangler og enkelte elementer af byggesjusk, mens ombygningen står på.

Vi arbejder på højtryk og satser på at have gennemført renoveringen i løbet af et par dage.

Vi håber på tålmodighed, og pas nu på du ikke falder over spartler og malerbøtter.

Ha’ en dejlig dag

Opdatering

Som den observante læser nok har bemærket, er der ikke sket en hujende fis! Bloggen ser ud præcis som den plejer! Hmm …

På trods af jeg sammenlagt har bikset mindst en halv nat og en hel dag for at renovere Eponas dagligstue. Afprøvet layout efter layout. Må jeg konstatere, at indtil videre, er det bedste design, og de bedste features, dem vi allerede har!

Jeg ville ellers gerne have forbedret layoutet for jer, der læser med på mobilen. Det blev desværre ikke i denne omgang.

Herfra ønskes I en tidlig god weekend.

Hvis jeg skal undgå firkantede øjne og “malerhjerne”, er jeg vist nødt til at holde et par dage fri fra Epona. Epona som jeg ellers knuselsker, men som indimellem alligevel kan være et lidt trættende bekendtskab <3

10 kommentarer til “Undskyld vi roder”

 1. Kender godt den der fornemmelse! Det er lige lykkedes mig efter et halvt års tilløb, at få et nyt layout som jeg er tilfreds med… næsten ;0)
  Men er det ikke netop det der er sjovt ved at have en blog? At man udvikle, ændre og lege? Det synes jeg i hvert fald :0)

  • Din blog ser også rigtig fin ud efter ombygningen 😀
   Og ja, det er lige præcis det “næsten”, som fik mig til at smide håndklædet i ringen 😀
   Men ellers er jeg enig, nyder også at forbedre, ændre og udvikle 😀

 2. Det er nu også et rigtig fint design din blog har 😉 men det er jo stadig træls, når man har brugt mange timer, og det så ikke bliver som man vil have det.
  Så er det vist velfortjent med en lille pause. Kan du have en rigtig dejlig weekend 🌸

  • Glad for at høre, at du kan lide designet 😀
   Det kan jeg egentlig også selv, og dog var der enkelte ting jeg kunne ønske anderledes. For nuværende lader det sig desværre ikke opfylde, hvilket kan være temmelig frustrerende, når man har bikset rundt i utallige timer 😀
   Så indtil videre ser Epona ud, som Epona gør 😀

 3. Hej. Jeg vil også ønske god weekend og god arbejdslyst med ombygningen 🙂 . Dog synes jeg da din blog er hyggelig og jeg nyder alle de bloggere jeg følger, for jeg synes desværre der bliver mindre og mindre af dem + følgere. Har på fornemmelsen, at mange er gået over til instagram, så TAK fordi du blogger.
  God weekend til dig 🙂

  • Tak og selv tak 😀
   Jeg nyder virkelig også at læse blogs 😀
   Men jeg tror du her ret, Instagram er en stor konkurrent til bloggene.
   God weekend til dig

Der er lukket for kommentarer.