Ugens klud #4

Ugens klud #4

Endnu en klud med en lækker struktur er hoppet af nålen.

Mønsteret jeg viser idag er en form for Grums. Den almindelige Grums består af skiftevis stang- og fastmasker, hvor jeg i denne udgave har været en smule mere ekstrem og har hæklet med skiftevis dobbelt stangmasker og fastmasker.

De dobbelte stangmasker træder virkelig frem som små bobler, og giver en meget tydelig struktur. Det ser super pænt ud!

Leder du efter andre karkludeopskrifter?: Find dem lige her

Ugens klud #4

Ca. 25 x 25 cm

 • Bomuldsgarn 8/4
 • Nål 3,5

51 ikke for stramme lm

 1. Start i 2. m fra nålen, fm hele rækken, 1 lm, vend
 2. *1 fm, 1 dblstgm*, gentag * – * rækken ud, 1 lm, vend
 3. Gentag række 2, således at fm sidder i dblstgm og dblstgm sidder i fm, indtil kluden måler lige godt 25 cm, afslut med en række fm
 4. Hæft ender
Ugens klud 4

Værsgo’
Du er så hjertelig velkommen til at benytte alle mine gratis opskrifter, men jeg forventer til gengæld at blive krediteret med et link, hashtag eller omtale, hvis du viser ideer eller opskrifter herfra på din egen blog eller sociale medier.

6 kommentarer til “Ugens klud #4”

  • Det gjorde jeg heller ikke 😀 Det er resultatet af et eksperiment, selvom det nok i forvejen er opfundet et eller andet sted derude 🙂

  • Klude er perfekte som mønster-eksperimenter 😀
   Lige for tiden hækler jeg klude til mine piger, da jeg ikke selv kan proppe flere i skuffen 😀 Men så er det skønt de vil være aftagere 🙂

Jeg sætter stor pris på din kommentar