Totempæl til haven

Så smuk, rustik og unik “totempæl” til haven, lavet af mange enkeltdele i stentøjsler og drivtømmer.

Jeg har før omtalt min keramiker-mor og alle hendes smukke lerting. Indlægget i dag, skal også handle om hendes helt fantastiske keramik (Skulle du have lyst, kan du se hendes FB side her). Endelig fik jeg nemlig samlet min julegave fra hende …
Når jeg er så sen til at tage min julegave i brug, skyldes det bestemt ikke slendrian eller manglende begejstring. Jeg er i den grad glad for min gave, men 2 ting:
  1. Det har taget noget tid at finde den helt rette placering, jeg har prøvet mange forskellige steder rundt om i haven.
  2. Jeg ville ikke risikere at sætte den ud i vinterstorm og blæst, så keramikken faldt på jorden og gik i stykker.
Tror jeg har fundet den perfekte placering nu, hvor stangen er anbragt i en patineret zinkkrukke. Derefter puttes de forskellige keramik- og drivtømmerdele på stangen i ønsket rækkefølge. Sjov proces, hvor flere muligheder blev afprøvet undervejs. Synes generelt at ideen med saml-selv totempæle er super fin, hvilket også muliggør brænding i en almindelig keramikovn.
Tror hele arrangementet vil se suverænt ud med lilla eller måske hvide blomster for foden af totempælen.

 

 

For at få en idé om, hvilke blomster, der skal i krukken har jeg mixet et billede af totempælen og lilla Storkenæb. Det kunne måske være en fin kombination? Eller måske en Hosta, én af de storbladede slags? Hvad tænker I umiddelbart, forslag og ideer modtages med kyshånd?

 

 

 

7 kommentarer til “Totempæl til haven”

  1. Er virkelig ikke have-kyndig, så jeg har ingen input til dig. Til gengæld er jeg meget kyndig ud i hvad jeg synes er cool og ikke-cool. Og din totempæl er ganske enkelt übercool! 🙂

  2. Hvor er jeg glad for du siger lilla blomster – det var også min første indskydelse 🙂
    Ja, hun sælger sit keramik, fra et galleri og hjemmefra – men det er forskelligt, hvad der lige er – kommer meget an på, hvad hun er optaget af pt 🙂

Der er lukket for kommentarer.