Tomateksperimenterne stortrives

Tomateksperimenterne stortrives! Og jeg er så begejstret over dem, at de er nødt til at optræde på bloggen endnu engang!

Det er altså lidt sjovt, at mine helt egne hjemmeavlede frø, nu er blevet store livskraftige planter med mange små tomater.

Kort fortalt, plantede jeg 2 friske tomatskiver sidste forår. Beholdt 2 af de fremspirende planter, som voksede sig store og smukke med mange frugter. I efteråret tog jeg frø fra en af de tomater. De frø såede jeg her i foråret! Ganske vist lod spiringsprocenten af de hjemmeavlede frø lidt tilbage at ønske, til gengæld er de 2 planter som spirede frem, yderst kraftige og rigtbærende! Mit håb er på et tidspunkt at få et frø og en plante, som er fuldstændig tilpasset livet som frilandstomat i min have. Jeg vil dog huske at tage mange flere frø til efteråret, når nu spiringen er så vigende.

Læs meget mere om tomateksperimenterne her

De er ikke så langt fremme som deres slægtninge bag glas, men den ustadige sommer taget i betragtning, er jeg pænt fornøjet med mine planter.

Op ad sydmuren troner tomateksperimenterne i deres store krukker. Især elsker jeg at sidde ved siden af dem og indsnuse deres herligt, krydrede og sprøde tomatduft.

Ha’ en dejlig aften

2 kommentarer til “Tomateksperimenterne stortrives”

  1. Jeg er også vild med tomatduften, synes det dufter dejligt i et drivhus med tomater.Det er da flot du har fået så meget ud af to tomatskiver,det troede jeg slet ikke man kunne😊

  2. Ja, det er altså et lidt skægt eksperiment, som jeg både hygger mig med og over 🙂 Synes også det er lidt vildt, at det kan lade sig gøre 🙂

Der er lukket for kommentarer.