Test-strikkere søges

Nyt og lidt usædvanligt her på adressen, men den er god nok, test-strikkere søges.

Min datter designer med mellemrum strikkeopskrifter, mest dame- og børnetrøjer, men også klude, sokker og andet fint og småt. Den strikkede karklud hun lavede til Epona, blev modtaget over al forventning, og jeg ved, at flere af jer, allerede er i gang med pindene.

Derfor har vi besluttet at indgå et samarbejde, så der fremover vil være lidt flere strikkeopskrifter på Eponas dagbog. Både gratis opskrifter, men også opskrifter til salg. Alle fra hendes hånd. Jeg glæder mig meget over vores samarbejde. Synes det er så skønt og inspirerende med en fælles passion for ideer og design.

Test-strikkere til Spika trøjen ♡

Denne gang har hun begået en rigtig fin og enkel over-size sweater. I den forbindelse mangler hun test-strikkere, inden opskriften er klar til salg. Derfor lovede jeg at spørge, om der skulle være nogen af jer, som læser med herinde, der kunne have lyst og lejlighed til at strikke en test-sweater.

Hun kan desværre ikke tilbyde at sponsorere garnet, men opskriften får du naturligvis helt gratis. Derfor er der heller ingen krav til garn. Så længe strikkefastheden passer, er det fint.

Hun mangler strikkere til både str. S, M, L og XL

Sværhedsgraden må betegnes som “begynder” eller “nem”, kan du strikke ret, vrang, indtag, samt samle masker op, er denne sweater noget for dig 🙂

Strikkefasthed: 16 m = 10 cm

Har du lyst, kan du skrive i kommentarfeltet herunder, eller sende mig en mail på eponasdagbog(a)gmail.com

På forhånd tusind tak ♡

5 kommentarer til “Test-strikkere søges”

  1. Ehj, hvor lyder det som et hyggeligt samarbejde! Og hvor dejligt at du kan dele dit kreative interesse med din datter. Bliver helt misundelig! Med tre sønner, er jeg ganske alene om at både strikke og hækle her hjemme 😉 Jeg håber, at I har fundet nogen der kan hjælpe jer med at teststrikke. Selv er jeg så koloenormt langsom med pindende, så opskriften ville nok nå at blive umoderne før jeg nåede i mål!

    • Det er super dejligt at dele den kreative skabertrang 🙂 Jeg glæder mig dagligt over mine piger <3

      Trøjen er testet, og ret nem at gå til 🙂

Der er lukket for kommentarer.