Sophie tæppe #2

Update på hæklet Sophie tæppe …

Et tæppe, som både begejstrer og forundrer mig …

Som jeg skrev i kommentar feltet forleden, da jeg viste første udgave af Sophie tæppet, besluttede jeg at starte helt forfra. Starte på ny og hækle det i andre farver. Farver, som er mere afdæmpede og mere mig.

At hækle et Sophie tæppe er et kæmpe arbejde. Det er simpelthen alt for ærgerligt at lave det i farver, man alligevel ikke helt kan forliges med.

Denne gang er jeg fornøjet, ja ikke kun fornøjet, jeg er ovenud glad og stolt. Tæppet tegner præcis som jeg kunne ønske ♡ – Og for allerførste gang nogensinde, ser det ud til, at jeg endelig får hæklet det længe ønskede tæppe.

Ganske vist tager det virkelig lang tid, men det er så spændende og så udfordrende (ikke 2 omgange er ens), at jeg ikke kører træt i en masse gentagelser.

Har du selv fået lyst, linker jeg til den flotte og helt gratis opskrift med både billede og videoguide længere nede i indlægget.

Sophie tæppe

Hæklet Sophie tæppe #2

Jeg har valgt at hækle tæppet i bomuldsgarn 8/4, på min lille tynde 2,5’er. Jeg holder allermest af bomuld. Synes det er behageligt at røre ved, dejligt at arbejde med og farverne tegner sig flot skarpt. Den lille tynde nål er desuden min foretrukne, derfor var det et helt oplagt valg for mig.

Følger du linket HER, finder du både dansk opskrift, samt vejledning til forskellige garn og nålstørrelser. Tæppet kan nemlig sagtens hækles på en større nål og med andet garn.

Det er så hyggeligt, men også temmelig udfordrende at hækle, hvilket er præcis dét, som gør mig hooked og alligevel kan jeg næsten ikke vente til det er færdigt ♡

Lige endnu en omgang, og endnu én … Sophie er rigtig svær at slippe …

 

8 kommentarer til “Sophie tæppe #2”

 1. Jeg er vild med de nye farver du har valgt 😍 sikke et arbejde, og sikke smukt det bliver. Glæder mig til at se det færdigt 😊

  • Tak Søs 🙂
   Synes også disse farver er bedre. Tænkte jeg ville blive træt af de hidsige og skrappe farver jeg startede ud med. Hvilket er alt for ærgerligt, når man laver så stort et arbejde 🙂

 2. Ejjj hvor er det fint. Også denne gang en flot farvesammensætning, men et stort projekt, som jeg ikke ville kunne overskue. Holder mig til de små enkle projekter lige for tiden. Derfor strikkes der små strømper til små fusser, der gerne vil forkæles til efterår.
  God dag til dig og dine

  • Taak 🙂
   Der er en tid til alt, er det ikke sådan man siger? Og små projekter er enormt hyggelige, dem kan jeg som regel også bedst lide, – og hjemmestrikkede sokker er noget af det allerbedste (ihvertfald at gå i, desværre ejer jeg ikke evnen at strikke sokker) 🙂
   Rigtig god aften til dig

Der er lukket for kommentarer.