Sommerpostkort fra haven

Sidste års postkort var en hilsen fra Kyst til kyst stien, i år bliver sommerpostkortet fra haven!

Jeg er nemlig så umådelig glad for, at jeg nåede at indfange lidt af herlighederne med kameraet, inden det voldsomme skybrud nedlagde samtlige blomster. – Og ikke alene oversvømmede hele min have, men langt værre, også min kælder!

Jøsses for en omgang!

Niagara falls vældede ud over toilettet og marsvinet sejlede afsted hen ad gulvet i sit bur.

Just nu, står der et kæmpe monstrum af en affugter og brummer i døgndrift. Alt er vådt, alt er ødelagt, – jeg må sande, at klimaforandringerne også har nået mig.

Skræmmende, helt utrolig skræmmende!

Mens de endnu var stående. SÅ smukke altså

Klimaforandringer

Apropos klimaforandringer, kan du teste dit CO2 aftryk HER

Ret interessant test, og noget af en øjenåbner.

Genbrugsideer

Jeg ved det jo godt, men efter sådan en omgang, er jeg blevet endnu mere bevidst om, hvor meget klimaet lider og har besluttet at øge min egen klimaindsats:

 • Slut med overforbrug
 • Slut med plasticposer
 • Meget mindre kød
 • Flere gåben, mindre bil
 • Ingen flyrejser
 • Masser af genbrug
 • Leger blandt andet lidt med tanken om at købe strik i genbrugsforretninger, trevle op og genbruge til at hækle af. Nogen af jer som har erfaringer med det?

Samtidig slår jeg lige et slag for bloggens mange genbrugsideer, måske er der noget for dig:

Rigtig god genbrugs-weekend ♡

4 kommentarer til “Sommerpostkort fra haven”

 1. Øv,Øv med din kælder og ting som er ødelagte efter regnen/skybrud. En træls måde at holde ferie på. Håber det hjælper med affugteren og at der ikke er alt for meget ødelagt.
  Jeg er helt enig mht genbrug, har i flere år forsøgt at være opmærksom på det, men må da erkende at det sagsten kan blive bedre/mere genbrug her hos os.
  Jeg har derfor også i sidste måned(Tænk det er allerede august😊) forsøgt at få fokus på genbrug på min blog og hensigten er at bibeholde det- men jo flere vi er, jo bedre er det jo for miljøet .
  Jeg har ikke prøvet at købe strik i genbrug og trævle op( kun trævlet noget jeg selv havde lavet og genbrugt til noget andet)
  Jeg har derimod købt tøj, stof ect i genbrug og lavet til andre for mig brugbare ting.Det synes jeg giver en stor tilfredsstillelse.
  Det blev vist lidt langt, rigtig god dag til dig😊

  • Dejligt med en lang kommentar 🙂

   Heldigvis havde jeg ikke, som sådan, noget af værdi stående i kælderen, men gulvene er alle ødelagte. Heldigvis dækker forsikringen 🙂

   Og jeg er helt enig, jo flere vi er med fokus på bæredygtighed, jo bedre. Lad os slå endnu et slag for det 🙂

   Skøn dag til dig 🙂

Der er lukket for kommentarer.