Sommerlig bordpynt

Hvor er det da et fantastisk vejr vi har. Herhjemme er jeg gået i sommerferie-mode. Lidt tidligt ganske vist. Men at vågne om morgenen til fuglesang og blå himmel. At åbne altandøren og drikke morgenkaffe udendørs med bare fødder og bare ben – Det er da ren feriestemning. Når det hele samtidig falder sammen med en mini-ferie, er det mægtig godt at tage forskud på sommerferien.

Apropos sommerferie: Hvis jeg havde et sommerhus, skulle det være lillebitte, kulsort og med hvide sprossevinduer og døre. Omgivet af strandsand, marehalm og klitter. Indvendig skulle det være sommerlyst, let og med et lille strejf af den dér helt lyseblå farve. Komplet sommerhusstemning med muslingeskaller og standsten.

Og hvad er mere sommerligt end strandsand, strandsten og drivtømmer? For mig er det den ultimative sommerdrøm. Men selvom man ikke er den lykkelige ejer af et sommerhus, kan man jo godt skabe den dér sommerhus stemning alligevel.

Sommerlig bordpynt

Fordi jeg sådan er gået i ferie-mode har jeg lavet min egen lille mini udgave af en sommerhusdrøm herhjemme. Smukke glas, strandsand, fyrfadslys, fine strandsten, lidt muslingeskaller og små stykker drivtømmer …

Voila! Sommerhusstemning ude eller inde.

Se flere ideer med drivtømmer

Hvad mon I forbinder med sommerstemning?

Bordpynt

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Sommerlig bordpynt”

  1. Det har virkelig været nogle skønne dage,hvor jeg også helt kom i sommerstemning.
    Nyder virkelig at sidde ude,slappe af og få ny energi♡
    De ting du nævner er også ting jeg forbinder med sommer.Elsker pynt fra naturen😊

  2. Ja, sikken en start på sommeren 🙂 Hvor har det været en skøn mini-ferie – det er virkelig så rart her i foråret, med alle de ekstra fridage 🙂

Der er lukket for kommentarer.