Sommerens sidste ærteblomster

Lidt vemodigt at rykke ærteblomsterne ned fra deres espalier. Desværre var de angrebet af sygdom og alle bladene dækket af en grå-hvid svampet belægning. Charmerende var de langt fra længere. Det positive ved formiddagens tiltrængte oprydning i haven er, at der nu er plads til noget nyt. Hvilket også er godt.

Positivt er det også at sommerens sidste ærteblomster står i stuen og lyser op. Samtidig med at de spreder deres fantastiske duft. Jeg glæder mig over dem herinde og vil glæde mig til et gensyn næste forår <3
Som erstatning for ærteblomsternes manglende farve i haven, har jeg implementeret lidt tidligt efterår. Sidste weekend ved vestkysten bød på masser af lyng. Noget jeg absolut ikke kunne dy mig for at tage med hjem. Planteskolerne bugner også af lyng og andre efterårsbebudere – det må udnyttes. Ved denne tid, plejer jeg at hige efter mere efterårsagtige farver. Det er lidt som om de sarte lyserøde og lilla farver falmer på en måde. Måske er det, det ændrede lys? Men hvor det da pynter godt med lidt oprydning og forandring.
God lørdag ønsker jeg jer.
Ærteblomster - Lathyrus
Lyng
Lyng på det lille havebord
Lyng ved fordøren
Fint lyng tæppe ved Vesterhavet