Sommer bordpynt

Jeg pusler lidt med noget sommer bordpynt. Synes det er hyggeligt at gøre lidt ekstra ud af borddekorationen, også selvom det bare er helt enkelt.

Og enkelt er det, når man som jeg er glad for naturmaterialer. Endnu engang er det drivtømmer og strandsten, som må holde for, – tror aldrig jeg bliver træt af den kombination. Denne gang tænker jeg at kombinere de smukke naturmaterialer med små hæklede hjerter. Enkelt, rustikt og pænt, – præcis som jeg allerbedst kan lide det.

Jeg tog på stranden for at samle materialer, og var “nødt til” at medbringe hjerterne. Åh, hvor herligt at fotografere i så smukke omgivelser ♡

Har besluttet, at min bordpynt skal bestå af en bred bræmme midt på bordet, fyldt med smukke sten, drivtømmer og hjerter. Evt. i kombination med blok- eller fyrfadslys.

Hjerterne er hæklet efter den opskrift jeg lavede i vinters. Alle hjerterne er hæklet af bomuldsgarn 8/4. De små med enkelt tråd på nål 2,5. De store med dobbelt tråd på nål 4.

Hybentid er det også nu ♡: Borddekoration og ideer med hyben

Sommer bordpynt

8 kommentarer til “Sommer bordpynt”

  1. Det er så fint! Drivtømner kan bare bruges til ALT, uden undtagelse 😉 Er vild med de fine hjerter, og sammensætningen af de delikate hjerter og det grove tømmer.

Der er lukket for kommentarer.