Solsort i “æbletræet”

Som jeg skrev i indlægget i fredags, var jeg desværre ikke hurtig nok med mit kamera, da solsortene straks begyndte at spise af “æbletræet”. Det var jeg til gengæld i dag. Fru Solsort på billederne her, var ikke spor genert. Men tværtimod helt med på at blive fotograferet under måltidet.

Faktisk utroligt så tæt jeg fik lov at komme på.

Er lidt spændt på i dag. For i dag er dagen, hvor den store kagehus-bagedag, hos min søster løber af stablen. Vores genvordigheder udi kagehus bageriet fortalte jeg om i indlægget her. Er virkelig spændt på om det lykkes for os, at lave et kagehus i år. Jeg har ikke de store forventninger – kun til samværet, som nok skal blive hyggeligt, men bestemt ikke til vores evner som husbyggere i kagedej.

Ha nu en rigtig dejlig søndag.

Solsort

 

2 kommentarer til “Solsort i “æbletræet””

  1. Ja, det var virkelig utroligt så tæt jeg fik lov at gå på … Hun var lidt beklemt (som på det nederste billede), men besluttede så åbenbart at æblet var vigtigst og at jeg ikke gjorde noget 🙂

Der er lukket for kommentarer.