Sofapuder i efterårsfarver

Kender I det, lige med ét at få en vild trang til nye farver i indretningen?

I går da jeg sad og kiggede rundt i stuen, fik jeg pludselig en ustyrlig lyst til at male en af væggene i en terracotta/rustrød/camel/beige/vinrød-agtig-farve!

Men altså, så længe jeg ikke engang er hundrede på, hvilken farve jeg egentlig helst vil have, tog jeg et kig på stoflageret i stedet. Heldigvis har jeg et velassorteret ét af slagsen. Der var da også både vinrødt, rustfarvet og beige stof. Så til en start har jeg syet lidt nye sofapuder i efterårsfarver.

En god, og lidt mindre drastisk, måde at skabe forandring.

Sy selv sofapuder i efterårsfarver
Sy selv sofapuder i efterårsfarver

Sy selv sofapuder i efterårsfarver

Mine puder er syet efter vejledningen i dette indlæg. En virkelig nem måde at sy puder på. Lageret indeholdte heldigvis både lækker uld, silke og poplin. Ikke så tosset til puder.

8 kommentarer til “Sofapuder i efterårsfarver”

 1. Du kan tro at jeg kender følelsen af at indretningen trænger til en vitaminindsprøjtning! Jeg kan ikke sy, og jeg har ikke stof, men jeg har lige købt et par små gulvtæpper, og i dag kommer gardinmanden på besøg 🙂 Dine puder ser så fine ud. Dejlige efterårshyggefarver!
  Kh Nana

  • Hvor det lyder spændende. Nye gulvtæpper og gardiner gør præcis det samme som nye puder, hvis ikke mere. Glæder mig til at læse mere 🙂
   Kh

 2. Hvor er de fine puderne,kan godt lide farverne.
  God ide med at få afprøvet farverne inden du maler(det er nu bare meget nemmere at sy puder end male end hel stue/væg x flere;0)
  God aften :0)

  • Lige præcis! Kan huske engang, jeg i et vanvids-anfald malede et helt badeværelse skriggult! Syntes det var mega flot! – I en måned! Så kunne jeg ikke holde farven ud længere og måtte male om 😀
   Så nu ser jeg, hvor længe jeg synes om farverne her 🙂
   God dag til dig

 3. Jeg har malt en vegg i stuen hjemme og på hytta i gråbeige farge og er så fornøyd. Ikke så dumt å gi stuen et løft med nye puter til å starte med heller.

  Beste hilsen Ingrid

  • Jeg tænker også at en neutral farve som gråbeige kunne være et godt valg 🙂 Det bliver jo forår igen, og så er det ikke sikkert at hulestemning er sagen. Men den gråbeige kan gå hele året.

 4. Sikke flotte farver! Det er utroligt, hvad det gør når man giver stuen et farve-pift. Ønsker mig selv nye farver i sofaen, så nu kribler det helt i fingrene (hvem der bare havde 25 timer i døgnet ;0)

Der er lukket for kommentarer.