Smukke hæklede firkanter

Hæklet firkant med det skønneste blomster motiv …

Dag 2 efter den store flytning. En dag, hvor det meste af min tid stadig tilbringes ved computeren. Hold nu fast, der er mange “løse ledninger” som skal forbindes!

Men på den anden side – det må jo være som det er.

Når jeg trænger til en pause fra skærmen, hækler jeg firkanter. Det er nemt lige at smutte til og fra. Hækle en omgang eller to.

Opskrift på hæklede firkanter findes i linkene herunder

Måske kender I mønstret i forvejen? Hvis ikke – Er det hermed givet videre:

Originalopskriften er udviklet af Barbara Langer – made-in-k-town.blogspot.de

og oversat til dansk af Marianne Topping på www.topping.dk

Firkanterne er simpelthen så pæne, at jeg har svært ved at tage blikket fra dem. Om det bliver til et tæppe denne gang tvivler jeg på! Men måske en sofapude så!

Hvordan gør I, jer der hækler tæpper? Hvordan bibeholder I motivationen? Jeg ville så gerne lave et helt tæppe, men hver gang ender det med, at jeg syr firkanterne sammen til et håndklæde, en pude eller sådan …

Opskrift på andre hæklede firkanter, med helt rund midte, finder du her

Bedste weekend til jer

6 kommentarer til “Smukke hæklede firkanter”

 1. Hvor er de fine dine firkanter.
  Jeg kan desværre ikke give dig gode råd om at bevare motivationen ifht at hækle store tæpper,for jeg vil gøre som dig og lave noget der er mindre(selv om min første ide var et tæppe)
  Jeg synes det kan være svært, for når jeg begynder på noget, kommer der 117 andre ideer frem i hovedet -og så er jeg nok også lidt utålmodig:0)

  God weekend:0)

  • Din beskrivelse, lyder præcis som jeg har det – lettere utålmodig og 117 andre ideer, forhindrer færdiggørelse af større projekter. Suk! Hvor ville jeg ønske jeg kunne lære det 🙂

   Tak for rosen til firkanterne. Mon ikke de bliver en rigtig fin sofapude, nu de nok ikke bliver til et tæppe 🙂

 2. Dem må jeg hækle en stak af😄 Jeg har nu forgæves forsøgt at finde mønsteret på Marianne Toppings hjemmeside. Det er vel ikke sådan, at du har et link eller måske bare navnet på mønsteret.

  Sanne

Der er lukket for kommentarer.