Singles day – Store besparelser på garn & tilbehør

Singles days … Kendte I det begreb?

Jeg gjorde ikke! Men lad mig forsøge at forklare, hvordan jeg fik kendskab til netop det begreb …

Som I nok har bemærket, reklamerer jeg med mellemrum under mærket “affiliate-links”, hvor jeg samarbejder med bla. online garn- og hobbyshops.

At være med i et affiliate netværk kan sidestilles med en form for provisionssalg. Når jeg linker til garn eller hobbyprodukter og du eventuelt køber noget gennem det pågældende link, modtager jeg en vis procentdel i provision.

Et affiliate-link har ingen som helst betydning for den pris du betaler. Jeg får provisionen fra forretningen, og altså ikke fordi du betaler ekstra. – Bare for lige at få det helt på plads. Så tag bare et kig! At kigge koster gratis.

Ligesom jeg heller ikke kunne drømme om at anbefale dig at handle et sted, jeg ikke selv handler. Men Rito kan jeg sagtens anbefale, der køber jeg selv meget af mit garn. Jeg er rigtig glad for både udvalget, servicen, priserne samt den hurtige levering. Derfor vil jeg også gerne fortælle at …

Rito holder singles day fra fredag d. 9/11 – søndag d. 11/11

– med store besparelser på garn og hobbytilbehør

Men ihvertfald blev jeg, gennem det affiliate netværk, gjort opmærksom på Singles day, som normalt afholdes d. 11/11. Efter sigende en (efterhånden) verdens omspændende online-shopping dag med vanvittigt gode tilbud. Singles day opstod i Asien, hvor unge kinesere ønskede at markere og vise stolthed over det at være single. En modvægt til Valentins dag, kan man sige. En dag til selvforkælelse og gode tilbud. Navnet på dagen udspringer af datoen, d. 11/11, – den dag med flest et-taller (singles).

Det er ikke fordi jeg hermed vil opfordre til en uhæmmet forbrugsfest, – noget jeg i bund og grund slet ikke er tilhænger af. Men samtidig vil jeg gerne gøre jer opmærksom på muligheden for at spare rigtig mange penge.

Så trænger garnbeholdningen alligevel til en opfyldning, mangler der garn til hyggelige jule-hækle-projekter, eller måske inspiration til julegaverne, kan man lige så godt benytte lejligheden og spare rigtig mange penge denne weekend.

Og hvad er næsten mere selvforkælelse for os hækle-nørder, end nyt garn?

Rito tyvstarter allerede idag d. 9/11. Se alle de vildt gode tilbud her

Eller kig med herunder, hvor jeg viser et lille udvalg af populære favoritter

Sjal hæklet af Mayflowers 3 & 4

Mayflowers 3 og 4 er super flot garn med lange farveskift. Jeg har tidligere vist et smukt sjal hæklet af netop dette garn. 15% besparelse lige nu.

Mayflower Ribbon er perfekt til bla. hæklede kurve, tæpper og puder. Endnu har jeg tilgode at afprøve garnet, men jeg drømmer om en ny stor garnkurv, så måske er det Ribbon jeg skal satse på denne weekend. 34% besparelse

Hæklede karklude
Bomuldsgarn er helt uundværlig til hjemmelavede klude

Mayflowers cotton, evigt aktuel og uundværlig til klude, håndklæder, julepynt og bamser. Spar mellem 20 0g 30%

Opskrift på fine hjerter hæklet i bomuld finder du HER

Eller opskrift på smukke stjerner i ditto HER

Opskrifter på mange forskellige klude finder du HER

Du kan læse mere om affiliate-links på Eponas dagbog HER

I ønskes den bedste weekend