Sensommer guld

Hvert år ved denne tid, får jeg en ustyrlig trang til mættede, brændte farver!

Jeg eeelsker sensommeren og det tidlige efterår! Den lidt lavere sol, morgendisen, de mættede farver, naturens overflod og det gradvis forfald. Jovist, har jeg nævnt det mange gange før, men det gør jeg!

Uheldigvis, her i min yndlingsårstid, er jeg temmelig travl på jobbet og har ikke overskud til de store kreative udfoldelser i fritiden. En smule bittert, da jeg egentlig mest af alt længes efter at plukke, sylte, bage, binde, dekorere og gøre ved.

Men for nuværende må jeg slå mig til tåls med hæklenålen som min eneste virkelige kreative ven. Den er så dejlig nem at synke ned i sofaen sammen med.

Til gengæld glæder jeg mig tusindfold over billederne i Eponas arkiv. Her er nemlig brændte høstfarver i rigt mål. Og lidt er som bekendt bedre end intet.

Jeg har samlet et lille udvalg sensommer guld til inspiration …

Hyben

Er noget af det skønneste …

Dekoration med hyben

Nemme dekorationer med hyben

Idder og opskrifter med hyben

Enkel bordpynt med hyben

Opskrift på hjemmelavet hybenmarmelade

Rønnebær

Rønnebær

Dekorative rønnebær

Mirabel

Det kan nåes endnu …

Mirabelle tærte

Hjemmebagt tærte med mirabeller

Hæklet sensommer

Opskrift på hæklede pyntegræskar

4 kommentarer til “Sensommer guld”

  1. Sensommer er en skøn tid. Der er på én gang noget vemodigt og en stor rigdom over årstiden. Jeg binder næsten aldrig kranse, men jeg får godt nok lyst til at lave en augustkrans, når jeg ser dine billeder 🙂
    God sensommerdag til dig!

  2. Ja, efterårsfarverne er virkelig skønne, og sådan en dag, hvor solen hænger lavt og himlen er blå… ih, jeg glæder mig allerede. Det er nogle gode efterårsforslag du har, jeg er også vild med kradsene, men har desværre ikke meget erfaring i at binde dem…

Der er lukket for kommentarer.