Restgarnsprojekt

Når jeg ikke hækler stjerner, hækler jeg med, og af rester. Selvom der er et temmeligt stort spring, fra stjernernes lille sirlige nål 2,5 til den store grove nål 5,5, er det skønt med afveksling. – Og på den store nål kommer man da virkelig et stykke vej.

Jeg har nemlig sat mig for, at få has på alle mine uldgarnsrester, og jeg tror resultatet bliver mega cool! Den skønneste og mest rustikke vams man kan ønske.

Restgarnsprojekter i lidt mindre størrelsesorden finder du her … Tasker, grydelapper etc.

Garnrester, få brugt garnresterne

Vamsen er som udgangspunkt hæklet over opskriften på den nemmeste sweater.

Jeg har frisk og frejdigt blandet samtlige uldgarnsrester på mit lager! De tynde kvaliteter er hæklet med 2 tråde, de tykke med en enkelt. Jeg synes ikke det gør spor at strukturen er en smule ujævn, det bidrager blot til det rustikke udtryk, som jeg holder så meget af.

Sweateren skal nok under alle omstændigheder både håndvaskes og liggetørre …

-Men jeg fortæller gerne nærmere om både resultatet, fremgangsmåde og opskrift, når sweateren får lov at optræde hos Epona, i den endelige udgave.

Få brugt garnresterne

Der ligger et par hæklenåle og venter på mig, så jeg løber igen.

I ønskes den bedste weekend ♡

6 kommentarer til “Restgarnsprojekt”

    • Jo, det er det, men det går alligevel ret hurtigt på nål 5,5. Nu er jeg bare spændt på om jeg har rester nok. Den helt omvendte verden 😀
      Kan være det sidste ærme ender med at blive knap så spraglet 😀

  1. Så smart bruk av rester og prosjektet ser skikkelig kult ut. Jeg har også mengder av restegarn og har vurdert å gi det bort til barnebarnas barnehage i håp om at de kan bruke garnet til noe.

    God helg til deg.

    Klem fra Ingrid

Der er lukket for kommentarer.