Restgarns projekt: Flere hæklede vanter

Ganske “u-julet” (- og i blå! Jeg kan godt se det), men der er altså gået fuldstændig vanter i den her hos Epona! Store vanter, små vanter, og nu vanter som restgarnsprojekt.

Selvom jeg egentlig ikke synes det er særlig længe siden jeg hæklede reste-sweateren, har jeg alligevel fået lagt mig en del garnrester til.

– Og når man pt. er bidt af vanter og samtidig umådeligt tilfreds med den opskrift man har fået lavet, er hæklede vanter da en fin mulighed til overskudsgarnet.

Restgarns projekt

Vanterne er hæklet efter den opskrift jeg lagde op i sidste uge.

Den fungerer upåklageligt. Perfekt faktisk! Vanterne sidder bare så godt på hånden og slutter dejligt til rundt om håndleddet. – Og så er de nemme, virkelig nemme!

Jeg har hæklet med dobbelt tråd og blot skiftet farve, sådan lidt tilfældigt.

Hæklede vanter, restgarnsprojekt

Mit næste tiltag er en indervante i fleecestof, som jeg arbejder på lige nu. Satser på at mønsteret kommer på bloggen i løbet af ugen.

Tænker det kunne være alletiders med en foer-vante for ekstra varme og blødhed … Tanken er en vante som kan syes sammen på maskine, for derefter at ries i den hæklede vante …

Restgarnsprojekt, hæklede vanter

Værsgo’

Du er så hjertelig velkommen til at benytte alle mine gratis opskrifter, men jeg forventer til gengæld at blive krediteret med et link, hashtag eller omtale, hvis du viser ideer eller opskrifter herfra på din egen blog eller sociale medier.

4 kommentarer til “Restgarns projekt: Flere hæklede vanter”

 1. Hej Anja, – jeg er glad for at have fundet din blog! Her bobler det med gode ideer, som du gavmildt deler, og laver du nogle rigtig gode vejledninger. Jeg glæder mig til at følge med her😉.
  Rigtig glædelig december til dig og tak.
  De bedste julehilsner
  Dorthe

  • Hej Dorthe,
   Tusind tak for din søde kommentar, jeg bliver så glad! Jeg mangler ord … jeg bliver virkelig så glad! 😀
   Rigtig hjertelig velkommen her i Eponas univers, som jeg håber du må få glæde af.
   Mange gode julehilsner
   Anja

  • Tak Pia, men de er ret hurtige at hækle, så det er ikke fordi jeg er så produktiv endda 😀 Men godt ser de ud i rester, synes jeg 🙂

Der er lukket for kommentarer.