Rasmus og Rasmine

Rasmus og Rasmine i råhvide klæder

Min datter har været i gang, og har hæklet et råhvidt Rasmus og Rasmine babytæppe. Hvor jeg dog synes det er smukt i råhvide klæder.

Heldigvis fik jeg lov at låne det med på “fotooptagelse”, så jeg kan vise det frem her på bloggen.

Fotografering og regnvejr

Allerhelst vil jeg tage alle mine billeder i naturen. På en eller anden led, synes jeg det fine hæklede står så smukt til “vild”, og gerne lidt rå, natur.

De fleste gange lykkedes det, andre gange er vejret så lidt samarbejdsvilligt, at jeg må nøjes med indendørs fotografering.

Som det ser ud vejrmæssigt lige for tiden, ligger det ret meget på vippen til at kunne kaldes usamarbejdsvilligt. Men bevæbnet med polarudstyr og gummistøvler, var det alligevel helt skønt med lidt frisk luft. En karklud til at tørre våde grene af med, var også helt uundværlig. Jeg skulle jo nødig grise hendes fine lyse tæppe.

Resultatet af knæhøjt mudder og drivvåde grene, er så det I kan se idag. Omstændighederne taget i betragtning, er jeg pænt tilfreds, og tæppet fik ikke en eneste plet! Hvilket var ret godt (og heldigt) klaret!

Rasmus og Rasmine

Køb af Rasmus og Rasmine opskriften

Opskriften på Rasmus og Rasmine tæppet, lavede jeg tilbage i efteråret. Da opskriften 1. først skulle testhækles og 2. skulle tæppet gives i julegave, var den først klar til udgivelse mellem jul og nytår.

Du kan se det oprindelige Rasmus og Rasmine indlæg HER

Hækleopskriften koster 30 kr, og du kan købe den ved at sende mig en mail. Så mailer jeg opskriften som PDF fil, samt nummer til Mobilpay til dig.

eponasdagbog@gmail.com

Rasmus og Rasmine

4 kommentarer til “Rasmus og Rasmine i råhvide klæder”

  • Ja ikke 🙂
   Jeg bliver altid lige overrasket over, hvor meget farver kan gøre. Jeg synes det oprindeligt støvede grønne tæppe er super smukt. Men vips, bliver det hæklet i en anden farve og skifter fuldstændig udtryk.
   I parentes bemærket: Den skønne dame, som testhæklede tæppet for mig i sin tid, hæklede det også i råhvidt, så jeg vidste (lidt) godt, hvor fint det er i den farve 😀 Det havde jeg bare ikke mulighed for at fotografere 🙂

   Svar

Jeg sætter stor pris på din kommentar