Pude nr. 2 i genbrugsstof

Min symaskine og jeg er slyngveninder lige for tiden. Vi har ellers haft en ret lang periode, hvor venskabet har været temmelig sporadisk og overfladisk. Ideerne og motivationen udeblev.

Men i disse dage er det helt fantastisk at omdanne gamle jeans og genbrugslærred til fine unikke ting til boligen. Jeg er virkelig bidt af det. – Tror det startede med mine døtres aflagte jeans og brødkurven her. Det satte ligesom gang i ideerne. Ihvertfald har jeg været på genbrug og hamstre flere bukser. De skal bare lige vaskes og tørres inden de er klar til nye liv.

Endnu en pude gled af maskinen i går. Denne i to forskellige farver denim samt gråt lærred, synes den er super fin med de grove jeansstikninger og rigtig gode farver.

 

Fremgangsmåden er stort set den samme som beskrevet her, bortset fra “de kvarte” mønsterdele. Ved denne pude, klippes den ene mønstercirkel i 3 dele i stedet.

 

3 kommentarer til “Pude nr. 2 i genbrugsstof”

 1. Skøn pude, måske skulle jeg lave et betræk til den sofa pude som er ved at gå i stykker.

  Er også vild med kanten fra bukser e, har udnyttet dens udtryk på et kræmmerhus.

 2. Lyder som en go' plan 🙂
  Kræmmerhuset – er det et du har på bloggen? I så fald må jeg lige lure, altid dejligt med ny inspiration, jo 🙂
  Enig, de grove sømme og kanter er fantastiske at bruge på puder og andre ting, de giver lige den sidste detalje og finish.

 3. Jo du kan nok skimte dem på billedet om julemarked, de ret nemme, det bar syvejledningen fra et mønster til broderede kræmmerhuse jeg har brugt…
  Jackie havde pølse puder af ben fra et par bukser, pladevat + bukseben + snor. …

Der er lukket for kommentarer.