Prydløg – upside down

Så fik det da vist regnet af – ihvertfald for en stund!

I min lille have damper og emmer det hele af den megen vand.

I formiddags var jeg et smut ude, for at besigtige vind og vandskaderne efter den seneste tids, nærmest efterårsagtige vejr. Prydløgene lå underdrejet på jorden. De har virkelig været så fine i år. Store hoveder og super høje stængler. Intet under, at de ikke kunne modstå vand- og vindmængderne.

Da jeg stod med de afklippede prydløg i hænderne, nænnede jeg ikke rigtig at smide dem på komposten. I stedet har jeg hængt nogen af dem til tørring i kælderen og resten er sat til pynt i en vase.

Har aldrig før tørret prydløg, så jeg aner ikke helt om det overhovedet kan lade sig gøre – men det må komme an på en prøve. Tænker de vil være mægtig smukke i dekorationer i tørret tilstand. Måske kunne de endda være rigtig fine med en gang spraymaling … ?

Skulle der være nogen af jer, som har tips og tricks til tørring af blomster, så del endelig. Selv er jeg en ren novice på det område.

I ønskes en rar og dejlig fredag ♡