Projekt nyindretning og plakatophængning

 
Endelig, endelig fik jeg hængt mine blomster tegninger op. Hidtil har jeg ikke haft den helt rigtige plads til dem. Men i weekenden fik jeg gang i projekt oprydning og ommøblering. Åh, det er så skønt – at få ryddet ud og op. Det frigiver ny energi og lyst til forandring. Alt føles på en eller anden måde lettere og mindre trummerum-agtigt. Kender I det?

Sofaerne er sat på en anden måde og et af skabene har fået ny plads i soveværelset. Hvor det egentlig står meget bedre og samtidig er der meget mere plads. En tiltrængt luftforandring! herligt!

Jeg er super fornøjet over weekendens arbejde og mægtig godt tilfreds med resultatet. Både den måde møblerne står på nu, men også, at mine blomster tegninger endelig har fået en plads. Det eneste jeg mangler nu, er et stort billede eller et par store plakater til at hænge over sofaen. Men det er der råd for!

Jeg pønser på et par store plakater fra fantastiske Wallcandy.dk Det er virkelig guf for væggene – og øjnene! Eneste ulempe – det er alt for svært at vælge.

Jeg kan kun anbefale at tage et smugkig – der er afsindig mange smukke og enkle plakater. En lille forsmag kan ses på billedet herunder.

4 kommentarer til “Projekt nyindretning og plakatophængning”

  1. Ja det kender jeg bestemt godt. Forandringerne og ikke mindst oprydningen giver energi og ro – når det er overstået. Og sikke fine blomstertegninger.

  2. Hvor er de fine dine tegninger,de passer så godt der på væggen.
    Men ja,oftest skal der tilløb til før man kommer igang med oprydningen,men super dejligt bagefter:0)

Der er lukket for kommentarer.