Plakater en masse

Mit efterårsindretningsprojekt af stuen går stødt fremad. De nye sofapuder er på plads, tjek.

Jeg har flyttet lidt rundt og suppleret med nye grønne planter, tjek.

Endelig har jeg også besluttet mig for den nye vægfarve, en brun-beige sag, tjek.

Derudover drømmer jeg om en hel billedevæg med smukke plakater i kombination med malerier. Ja, ja, hvordan den lige skal skæres, må vist komme an på at prøve sig lidt frem. Ens rammer er ganske givet vejen frem.

Jeg har på ingen måde lyst til at bruge en hel bunke penge på projektet. Ingen nye møbler, eller andre store ting. Men så er det herligt at trangen til fornyelse kan klares med at sy nye sofapuder, en ny plante og en ny farve på væggene.

Derudover er jeg ret forelsket i Plakat Plazas (reklame-link) udvalg af smukke grafiske plakater. Så begejstret, at jeg bare er nødt til at dele dem med jer! Plakater er ikke det store fråds, og her ligger priserne absolut på et leje, hvor alle kan være med. Men den virkning lidt nyt på væggene kan give, er ganske enorm.

Der er helt sikkert en plakat eller 2, som skal have en plads på min nye billedevæg.

Køb plakater online

4 kommentarer til “Plakater en masse”

  1. Vi lavede for nylig en billedvæg med både plakater og tegninger. Og vi valgte faktisk at bruge forskellige rammer i træ og gyldne toner. Jeg synes det blev ret vellykket 🙂 Held og lykke med din billedvæg!

Der er lukket for kommentarer.