Påskeæg af aluminiumstråd

Påskeæg af aluminiumstråd – Enkelt, meget. Rustikt, ditto. Dekorativt, i den grad.

Jeg er vild med den enkelhed og råhed der er over disse påskeæg i aluminiumstråd – synes de er dekorative på den dér, helt afdæmpede måde, som jeg sætter allermest pris på.

Aluminiumstråd kan købes i de fleste hobbyforretninger, det er super fleksibelt og let at arbejde med. Ofte findes det også i diverse farver, samt kobber og messing look.

I morges da jeg tog afsted på arbejde, var min plan egentlig, at jeg her i eftermiddag ville sætte lidt skik på haven. Synes det hele ser lettere forpjusket ud. Grundet massive regn og haglbyger over mit lille stykke land, samt et mindre stormvejr på gennemrejse, ændrede jeg dog planerne. I stedet fandt jeg tråd og tænger frem, sammen med en kop kaffe. Også ret perfekt.

 

Påskeæg i aluminiumstråd – DIY

Reklame-link

Start med at bøje midten af ægget – der er papegøjetangen en stor hjælp, resten kan formes med hænderne. Lav så mange snoninger du ønsker. Lav derefter krummeluren (øjet) til snoreophænget og klip alutråden over med skævbideren til sidst.

Træk snor eller bånd gennem ophængsøjet og påskeægget er færdigt.

 

Værsgo’

Du er så hjertelig velkommen til at benytte alle mine gratis opskrifter, men jeg forventer i til gengæld at blive krediteret med et link, hashtag eller omtale, hvis du viser ideer eller opskrifter herfra på din egen blog eller sociale medier.

4 kommentarer til “Påskeæg af aluminiumstråd”

  1. Mange tak, jeg synes også de blev rigtig gode – ligesom jeg havde forestillet mig, inde i mit hoved – Ikke altid, det går sådan, men herligt når det gør 🙂
    Alutråd er mega fleksibelt og rigtig let at bøje, og derfor let at forme

Der er lukket for kommentarer.