Opstarten af min bullet journal

At sige jeg har styr på det hersens bullet journal halløj, må være en kæmpe overdrivelse!

Men jeg er i gang, og jeg har hygget mig mig det, hvilket er det absolut vigtigste.

Opbygning af en bullet journal

Dybest set kan man jo gøre som man vil. Alligevel er der en form for opbygning man bruger.

  1. Allerførst laver man sin nøgle, sin key: En symbolforklaring, som man påtænker at bruge kalenderen igennem.
  2. Dernæst en indholdsfortegnelse. Et index over kalenderens sider. Index’et smuttede i svinget for mig! Hmm …
  3. Ligesom månedens oversigt, som er 3. side i bujo’en, også smuttede i min udgave :D. Tror vist jeg er nødt til at starte forfra!
  4. Men jeg fik da lavet en rigtig fin månedsforside, som er 4. punkt!
  5. Dernæst inddeler man bujo’en i enten dags- eller uge sider. Som det fremgår af billederne valgte jeg en uge inddeling …

Længere nåede jeg ikke i denne omgang, men har du lyst, kan du læse meget mere om bullet journaling HER og HER

Har du selv lyst til at prøve kræfter med en bullet journal, kan du finde alt, lige fra kalendere, skriveredskaber, klistermærker og andet fint pynt, lige her (reklame-link)

Opstart af en bullet journal

En bullet journal som erstatning for hækling?

Det er nok for tidligt at vurdere, om en bullet journal kan erstatte mit høj elskede hækling. Tænker jeg skal arbejde lidt mere med det, før jeg kan afgøre, om det er en værdig substitut.

Dog er jeg temmelig udfordret på min højre hånd og arm. Så rent fysisk, er tegning og skrivning nok ikke det allersmarteste jeg kunne vælge at kaste mig over. Min højre tommelfinger er virkelig dum! – Og det på trods af, at jeg for flere år siden, lærte mig selv at hækle omvendt, altså holde “omvendt”, med hånden ovenover nålen. Netop for at skåne den ødelagte tommeltot.

Hele situationen er temmelig pokkers! Og jeg føler mig en smule frustreret over at kroppen er så vrangvillig, når hovedet er fuld af ideer …

Lige nu ved jeg ikke, om jeg også er nødt til at lægge bujo’en på hylden og igen se mig om efter noget andet kreativt at beskæftige mig med, eller om det mon går, hvis jeg nøjes med at tegne og skrive lidt af gangen. Det må tiden og min tålmodighed vist vise.

Men jeg kan varmt anbefale at kaste sig over en bujo, – det er virkelig hyggeligt og afstressende at sidde med. Samtidig får man rig lejlighed til at bruge sin kreativitet i opbygning af en bullet journal.

Er det mon noget for jer?

Opbygning af en bullet journal

Bullet journal
Månedsforside
Opbygning af en bullet journal
Key eller den danske version; nøglen
Opbygning af en bullet journal
Ugeopbygning

God weekend

2 kommentarer til “Opstarten af min bullet journal”

  1. Din bujo er så fin! Hvis hånden heller ikke kan holde til dét, kunne du jo prøve at kaste dig over origami – det er jeg selv helt vild. Så vild, at jeg på et tidspunkt lavede et par lysekroner af origamitraner!

Der er lukket for kommentarer.