Opslagstavle af jeans – DIY

Weekend lige om lidt – og nu med mere orden og færre løsgængere. Helt okay måde at indlede weekenden på.

De sidste dage har jeg været ved at rydde lidt op i mit krea-rum. Når jeg er optaget og midt i noget – roder jeg! Meget! Og opbevaringsplads er der aldrig nok af, som i aldrig, aldrig. Trods mange systemer, kurve, kasser og hylder er der alt for mange løsgængere og for meget smådims. De forstyrrer min bordplads! Små mønstre, pensler, lim, tusser osv.

Tror jeg har fundet løsningen. En opslagstavle med indbygget opbevaring samt plads til små mønstre og andet krams, der kan sættes fast med nåle. Er virkelig spændt på at få den hængt op. Umiddelbart tænker jeg den virker efter hensigten – at få smådimset væk fra bordpladen.

 Opslagstavle af aflagte jeans – DIY
  • 1 stk ramme i ønsket størrelse
  • 1 – 2 par aflagte jeans
  • Tyndt skumgummi eller pladevat i rammens mål
  • Hæftemaskine
  • Kontaktlim
  • Saks og symaskine
  • Mønsterpapir

Klip 2 lige store firkanter ud af buksebagen, så du får lommerne med. Det er en god idé at klippe en firkant i papir, i de ønskede mål, så du har noget at tegne og klippe efter.

Sy de 2 firkanter sammen på symaskinen. Stryg sømmene fra hinanden. Mål derefter længden vandret på de to sammensyede firkanter. Mål ligeledes rammen. Klip 2 stykker stof i de 2 firkanters længde + i en højde 5 cm større end det restende mål af rammen – Husk sørum! Så – 7 cm større end rammen i alt.

Sy de 2 stofstykker vandret på de sammensyede firkanter. Pres sømmene fra hinanden. Gentag processen på den høje led af opslagstavlen. Pres det syede godt.

Skil rammen ad. Evt. glas skal ikke bruges. Klip skumgummi eller pladevat til efter målet på rammens bagbeklædning og punkt lim det fast på den indvendige side af bagbeklædningen.

Når limen er tør, strammes stoffet ud over skumgummiet/pladevattet, bukkes om på bagsiden af bagbeklædningen og hæftes fast med hæfteklammer. Vær omhyggelig med at stramme stoffet ud samt sikre at sømmene er lige. Saml rammen igen og opslagstavlen er klar til brug.

Rigtig god weekend

 

 

4 kommentarer til “Opslagstavle af jeans – DIY”

Der er lukket for kommentarer.