Opdatering og omstrukturering

Det er ikke blevet til mange indlæg den seneste tid.

Jeg har haft travlt “back-stage”, så at sige.

Til nye læsere, vil jeg lige nævne, at baggrunden for dagens indlæg, kan læses i mit tidligere indlæg: Davids kamp mod Goliath.

Til jer, faste, kan jeg opdatere med, at Pinterest fastholder blokeringen af Eponas dagbog. Ulykkeligvis, desværre og helt ubeskriveligt øv!

En sådan blokering har desværre haft temmelig store konsekvenser for min lille blog. I runde tal, har det betydet en halvering, så godt og vel, af det daglige besøgstal. Pinterest stod for over halvdelen af alle sidehenvisninger til Eponas dagbog, og det kan virkelig mærkes at de sidevisninger nu udebliver.

Af samme årsag, har jeg måttet omstrukturere Eponas butik.

PayPal vs. Mobilpay

Hidtil har det været muligt at købe hækleopskrifter i Eponas butik via PayPal og Mobilpay.

Men grundet det halverede besøgstal, og dermed færre solgte opskrifter, bliver gebyret jeg skal betale PayPal, for at modtage betalinger gennem dem, alt, alt for stort.

Fremover vil det derfor kun være muligt at købe opskrifter via Mobilpay, ved at sende mig en mail. Præcis ligesom hidtil.

Jeg har været virkelig glad for PayPal som betalingsmetode, og er ked af ikke længere at kunne tilbyde det. Men sandt at sige, er jeg/og har været, endnu gladere for mail og Mobilpay. Faktisk synes jeg det er enormt hyggeligt, sådan lige, at småskrive lidt med jer i forbindelse med opskrift-køb. Det bliver på en måde lidt mere personligt. Så jeg håber I forsat vil benytte jer af den metode, og I må endelig ikke tænke, at I er til besvær … eller noget! Jeg synes udelukkende det er hyggeligt 🙂

Eponas butik i nye klæder

Efter idag ser Eponas butik derfor lidt anderledes ud. Tag et kig HER.

Der er stadig billeder af de opskrifter jeg har til salg, men i stedet for at figurere som en “vare” med uddybende varebeskrivelse, bliver I nu ledt tilbage til det oprindelige indlæg, som omhandler den givne opskrift. Indlæggene har jeg i stedet opdateret med samtlige fakta og informationer. Så som; Størrelser, hæklefasthed, garnforbrug, betalingsmetode samt mailadresse.

Tag endelig et kig, og kom gerne med feedback, hvis I tænker noget kunne være anderledes.

I samme ombæring må jeg hellere nævne, at der stadig er 2 opskrifter som ikke leder til mere info. Nemlig Eponas pyntekrave til baby og Mads bukser til baby. Grunden er, at jeg endnu ikke har skrevet et indlæg om netop disse 2 opskrifter. Men jeg arbejder på at få dem klar i løbet af ugen.

Det var vist alt fra mig idag.

Til slut vil jeg dog lige benytte lejligheden til endnu engang, at sige jer tak. Tusind tak for jeres støtte og vedholdenhed ♡

Og til allersidst: Billedet øverst i indlægget stammer fra en post jeg skrev for flere år siden, om at dyrke karse i smukke gamle kopper. Du kan læse det hele lige HER

2 kommentarer til “Opdatering og omstrukturering”

  1. Altså, alt det døj du haft grundet den dumme fejl! Du virker dog være god til at finde løsninger og nye udveje, og jeg er ikke i tvivl om, du nok skal komme stærkt tilbage! Du skal bare blive ved – for du er god til det, du laver.

    • Åh, tak Malin. Lige nu føles det som om jeg er slået halvvejs hjem igen. Det, der holder mig oppe lige nu, er den uvurderlige støtte jeg har fået fra dig, og mange andre. Tak for det.
      – og så selvfølgelig en stor trang til at skabe, dokumentere og dele. Jeg kan slet ikke forestille mig et liv uden bloggen, heller ikke selvom motivationen kan ligge på et lidt mindre sted pt. Men jeg tænker motivationen kommer igen. Selvfølgelig gør den det 🙂 Jeg elsker jo det jeg laver! <3

Der er lukket for kommentarer.