Hjertelig velkommen til Eponas dagbog

Jeg hedder Anja, kreativ æstetiker med passion for gør-det-selv og genbrug. Elsker alle former for kreative ideer og eksperimenter. Muligt og umuligt! Udover mine børn, er det kreative dét, som får min verden til at dreje rundt.

Oprindelig uddannet indenfor design, med mønsterkonstruktion som absolut speciale. Derudover har jeg en bachelor i specialpædagogik.

Eponas dagbog er min blandede landhandel af en blog. Her gemmer og deler jeg mine (genbrugs) ideer, hækleopskrifter, DIYs samt andre kreative påfund. Ligeledes mine opskrifter på nem og lækker hverdagsmad og også meget gerne gammeldags bagværk. Min blog fungerer samtidig som min havedagbog, hvor jeg gemmer billeder og tanker over min store passion, nemlig min lille have.

Og hvem er så Epona? Jo, egentlig er Epona navnet på en gallisk gudinde. Hun stod for hestenes, æslernes og muldyrenes beskyttelse. Men nok så vigtigt for mig, er Epona navnet på en helt særlig og speciel hestepersonlighed. Jeg har en lang fortid som inkarneret hestetosse med flere egne heste. Da jeg havde flest, stod der fem skønne dyr i stalden. Jeg har elsket alle mine heste gennem tiden. Alle har de været skønne og dejlige personligheder. Men én trænger sig særligt på, nemlig Epona. Hun var en ener. Sådan én man er heldig, hvis man møder, blot én gang i livet. Deraf navnet på bloggen.

I flere år har jeg haft lyst til at lave min egen blog. Jeg har nydt at læse andres, at blive inspireret, glædet, bevæget. Men føromtalte heste betød at en stor del af min fritid blev tilbragt i stalden. Med mindre tid til andet, som følge.

Jeg har ikke heste længere. Derfor har jeg fået en helt uvant mængde tid. Hvilket har gjort det muligt for mig, at prøve kræfter med blog-verdenen. Spændende og givende.

Og du skal være så hjertelig velkommen her i min blandede landhandel. Jeg er rigtig glad for at dele, og bliver super glad og rigtig stolt, hvis du finder brugbar inspiration her i mit univers. 

Har du spørgsmål, eller lyst til at skrive en kommentar til mig, er du mere end velkommen.

Du finder også Eponas dagbog på Facebook og Bloglovin

Jeg håber vi ses

På mail kan du også altid nå mig: eponasdagbog(a)gmail.com

Tak fordi du læser med

Eponas dagbog - Kreativ blog