Om

Hjertelig velkommen til Eponas dagbog

Jeg hedder Anja, kreativ æstetiker med passion for fotografering, garn & genbrug. Mor til 2 skønne voksne piger. 

Elsker alle former for kreative ideer og eksperimenter. Muligt og umuligt! Udover mine børn, er det kreative dét, som får min verden til at dreje rundt. Samtidig er det mit værn mod stress. Efter et slemt stresskollaps tilbage i 2012/13, havde jeg brug for at genfinde energien og glæden ved de kreative sysler, som ellers havde været lagt på hylden alt for længe.

Primært interesserer det mig at designe, udvikle, afprøve og eksperimentere. Det er ideerne og processen, som har min største interesse.

I sin tid uddannet indenfor design af damebeklædning, med mønsterkonstruktion som absolut speciale. Derudover har jeg en bachelor i specialpædagogik.

Eponas dagbog startede oprindeligt som min egen lille private dagbog, – med glimt fra min hverdag, min have, kreative ideer, noter osv. Siden har bloggen udviklet sig mere i retning af en hækleblog, da det er dér min største passion ligger.

Senest er min yngste datter begyndt at deltage i bloggens liv. Hun skriver ikke, men hun designer med mellemrum hækleopskrifter for Eponas dagbog. Noget jeg finder ekstremt hyggeligt, – at vi sådan kan dele en fælles passion.

Og hvem er så Epona? Jo, egentlig er Epona navnet på en gallisk gudinde. Hun stod for hestenes, æslernes og muldyrenes beskyttelse. Men nok så vigtigt for mig, er Epona navnet på en helt særlig og speciel hestepersonlighed. Jeg har en lang fortid som inkarneret hestetosse med flere egne heste. Da jeg havde flest, stod der fem skønne dyr i stalden. Jeg har elsket alle mine heste gennem tiden. Alle har de været skønne og dejlige personligheder. Men én trænger sig særligt på, nemlig Epona. Hun var en ener! Sådan én man er heldig, hvis man møder, blot én gang i livet. Deraf navnet på bloggen.

Desværre har jeg ikke heste længere. Jeg savner dem så utrolig meget, og har haft virkelig svært ved at måtte opgive dem.

Ved at opkalde bloggen efter én af dem, føler jeg mig på en måde mindre identitetsløs.

Kommentarer, spørgsmål og sociale medier

Afprøver du opskrifter eller ideer herfra, vil jeg elske, at du deler med mig på Instagram under #eponasdagbog.

Du er også altid mere end velkommen til at skrive en hilsen i kommentarfeltet under de enkelte indlæg. Spørgsmål til opskrifter, garn m.v besvares ligeledes i kommentarfeltet, så andre samtidig kan få glæde af både spørgsmål og svar.

Første gang du kommenterer, vises din kommentar ikke straks. Det er fordi jeg først skal godkende den manuelt. Ikke for at godkende det du skriver, men udelukkende for at undgå spam.

Du kan også følge Eponas dagbog på Pinterest, Instagram eller Facebook

Jeg håber vi ses

Tak fordi du læser med

Eponas dagbog