Om

Hjertelig velkommen til Eponas dagbog

Jeg hedder Anja, kreativ æstetiker med passion for garn og genbrug. Mor til 2 skønne voksne piger. 

Elsker alle former for kreative ideer og eksperimenter. Muligt og umuligt! Udover mine børn, er det kreative dét, som får min verden til at dreje rundt. Samtidig er det mit værn mod stress. Efter et slemt stresskollaps tilbage i 2012/13, havde jeg brug for at genfinde energien og glæden ved de kreative sysler, som ellers havde været lagt på hylden alt for længe.

Primært interesserer det mig at designe, udvikle, afprøve og eksperimentere. Det er ideerne og processen, som har min største interesse.

Oprindelig uddannet indenfor design, med mønsterkonstruktion som absolut speciale. Derudover har jeg en bachelor i specialpædagogik.

Eponas dagbog er, foruden mit kreative frirum, en lidt blandet landhandel af en blog. Her gemmer og deler jeg mine (genbrugs)ideer, hækleopskrifter, DIYs samt andre kreative påfund. Ligeledes mine opskrifter på nem og lækker hverdagsmad og også meget gerne gammeldags bagværk. Min blog fungerer samtidig som min havedagbog, hvor jeg gemmer billeder og tanker over min store passion, nemlig min lille have.

Og hvem er så Epona? Jo, egentlig er Epona navnet på en gallisk gudinde. Hun stod for hestenes, æslernes og muldyrenes beskyttelse. Men nok så vigtigt for mig, er Epona navnet på en helt særlig og speciel hestepersonlighed. Jeg har en lang fortid som inkarneret hestetosse med flere egne heste. Da jeg havde flest, stod der fem skønne dyr i stalden. Jeg har elsket alle mine heste gennem tiden. Alle har de været skønne og dejlige personligheder. Men én trænger sig særligt på, nemlig Epona. Hun var en ener. Sådan én man er heldig, hvis man møder, blot én gang i livet. Deraf navnet på bloggen.

I flere år har jeg haft lyst til at lave min egen blog. Jeg har nydt at læse andres, at blive inspireret, glædet, bevæget. Men føromtalte heste betød, at en stor del af min fritid blev tilbragt i stalden. Med mindre tid til andet som følge.

Jeg har ikke heste længere. Derfor har jeg fået en helt uvant mængde tid. Hvilket har gjort det muligt for mig, at prøve kræfter med blog-verdenen. Spændende og givende.

Og du skal være så hjertelig velkommen her i mit univers. Jeg elsker at dele, og bliver rigtig glad og stolt, hvis du finder brugbar inspiration her i mit lille hjørne af internettet.

Afprøver du opskrifter eller ideer herfra, vil jeg elske, at du deler med mig på Instagram under #eponasdagbog.

Du er altid mere end velkommen til at skrive en hilsen i kommentarfeltet under de enkelte indlæg. Spørgsmål til opskrifter, garn m.v besvares ligeledes i kommentarfeltet, så andre samtidig kan få glæde af både spørgsmål og svar.

Første gang du kommenterer, vises din kommentar ikke straks. Det er fordi jeg først skal godkende den manuelt. Ikke for at godkende det du skriver, men udelukkende for at undgå spam.

Du kan også følge Eponas dagbog på Pinterest eller Facebook

Jeg håber vi ses

Tak fordi du læser med

Eponas dagbog