Oldemor striber – Granny stripes

I lang tid har jeg fablet om et hæklet tæppe. Også her på bloggen. Tæppet er ligesom bare altid stoppet ved håndklæderne! Måske fordi jeg har hæklet en del firkanter – så er det nemt, lige at lave et håndklæde = Hurtigt resultat! Det er jeg jo som bekendt stor fan af.

Men så faldt jeg over Stof & Stils opskrift på Granny stripes – Oldemor striber. Hæklet på den lange led. Projekt hæklet tæppe er hermed skudt i gang og her stopper man ikke bare lige ved håndklædestørrelse. Medmindre man vil have et badehåndklæde altså. Og så kan man ligeså godt hækle det tæppe, jo!

Tænker det bliver et helt godt vinterprojekt. Og vinter bliver det bestemt, inden det er færdigt. Tror jeg kan hækle en række på omkring 20 minutter, så der er temmelig lang vej igen. Men samtidig ved jeg, at jeg vil blive både glad, og også stolt, af at gennemføre!

Mønstret er ikke spor svært, nærmere super simpelt. Min udfordring er helt klart tiden …

Er du mere til firkanter:

Få opskriften på hæklede firkanter med rund midte her

 

2 kommentarer til “Oldemor striber – Granny stripes”

  1. Det er noget af et projekt, men kan godt forstå du vil prøve det.
    Synes det ser fint ud med de striber du har lavet,flotte farver.
    Er spændt på at se det færdige resultat.
    God dag😊

  2. Jep, lidt af et projekt jeg har kastet mig ud i, men nu skal det forsøges 🙂 Så må jeg se, hvornår det engang bliver færdigt 🙂
    Dejlig aften til dig 🙂

Der er lukket for kommentarer.