Nutella – Banan dessertkage

Du må ikke snyde dig selv for at prøve denne ultra nemme og samtidig utroligt lækre kage, bagt helt uden mel … Virkelig.
Skal du have gæster i aften og mangler desserten – er redningen her 🙂

Jeg troede ikke helt mine egne ører, da en kollega i onsdags kom med en kageopskrift til mig. Ikke, at han kom med en opskrift. Det er der ikke noget nyt i, vi deler samme madpassion – men pga ingredienslisten.

Han havde set den på Instagram. Afprøvet den, var begejstret og utålmodig efter at dele. Dejen består af bananer, Nutella, æg, cacaopulver og lidt bagepulver – intet andet!

Jeg afprøvede opskriften i går aftes og er ligeså begejstret. Kagen er virkelig lækker, svampet og konfekt-agtig. I dag er den lige lækker, den holder sig frisk og svampet selvom den bages dagen før. Nu er dette test versionen, helt on the rocks. Jeg tænker vi får den, præcis som den er, som fredagslækkeri.

Fremadrettet planlægger jeg dog at bruge opskriften som dessertkage til gæster. Kan se den for mig, pyntet med bær og hakkede nødder. Den vil være perfekt med hindbærpuré og softice eller sammen med friske bær og flødeskum, alternativt denne lækre karamel flødeskum.

Nutella – banan dessertkage

6 – 8 personer

  • 3 bananer skåret i skiver
  • 400 g Nutella
  • 2 spsk mørk usødet cacaopulver
  • 1 tsk. bagepulver
  • 3 æg
Kom alle ingredienser i blenderen og blend til massen er jævn. Hældes i en lille smurt bradepande, springform, tærteform eller lignende.

Bages 35 minutter ved 180 grader varmluft.

Kagen afkøles og pyntes evt. med lidt flormelis

Voila!

Rigtig god weekend