Müsli cookies

Mmm, nybagte sprøde müsli cookies med blød midte. Findes der noget bedre til eftermiddags kaffen? Disse med müsli, kanel og rosiner er både sprøde, bløde og med bid. Jeg brugte en müsli med tørrede tranebær og nødder. Men en hvilken som helst yndlings müsli vil fungere.

Opskrift på müsli cookies

14 stk
  • 100 g blødt smør
  • 90 g brun farin
  • 50 g sukker
  • 1 æg
  • 120 g hvedemel
  • 50 g müsli
  • 50 g rosiner eller tørrede tranebær
  • 1 knsp salt
  • 1 tsk kanel
  • 2 tsk bagepulver

Rør smør og de to slags sukker blødt og luftigt i en skål, pisk ægget i og rør derefter resten af ingredienserne i dejen.

Sæt dej kugler på størrelse med store valnødder på en bageplade. Hold god afstand da de flyder meget ud. Bages 12-15 min ved 175 grader varmluft.
Afkøles og nydes straks eller gemmes i kagedåse