Mors dags lapper

Den lå jo lige til højrebenet da min mor ønskede sig nye grydelapper til mors dag.

Selv en halvvejs hækle-invalid som jeg, kan være med på et par grydelapper, især hvis jeg starter i god tid.

Jeg valgte en gennemprøvet og super nem model, som samtidig fungerer helt eminent til alle garnresterne. Jeg er så fuldstændig forgabt i det tilfældige og spraglede udseende sådan en omgang reste-hækling får.

Så dekorative og skønne.

Reste-lapper

Du kan se de grydelapper jeg hæklede sidste år i indlægget her, hvor jeg også henviser til opskriften.

Original opskriften er på tysk, men jeg ved, at Libbie, som har bloggen Binemor har oversat den til dansk. Du finder hendes udgave HER, hvor du også kan se alle hendes super fine restgarns kombinationer.

Opdatering: Det ser desværre ud til at Libbie har fjernet opskriften på oversættelsen igen, men den tyske udgave er nu også ganske nem at hitte rede i …

Flere restgarns projekter

Har du lyst til at se andre ideer til restgarns hækling, kan du taget et kig på mine forskellige opskrifter lige her.


4 kommentarer til “Mors dags lapper”

 1. Altså, én ting er, at det altid er spændende at se dine hæklerier, som nu disse flotte grydelapper, men dine billeder er i sig selv så lækre… se nu bare denne smukke komposition af de fine garnfarver i de rustikke omgivelser. – Håber, du bruger fotograferingen som pause fra hæklingen, for dér er du også kreativ.
  Hilsen Bodil

  • Åh, tusind tak Bodil, jeg bliver helt stum, sikke en smuk anerkendelse. Mange tak.
   Jeg elsker at fotografere og bliver ovenud glad for rosen 🙂
   Vh. Anja

 2. Ja, du er mega god til at fotografere. Og jeg blev meget glad for grydelapperne. 👏

Der er lukket for kommentarer.