Mistys bolero til småpigerne

Denne her

Jeg er sikker på den bliver et hit over forårskjolen, til kølige sommeraftener, eller om vinteren for ekstra varme over ryg og skulder. – Og så er den smuk! Ganske enkelt. Smuk i sin enkelhed og samtidig fyldt med fine små detaljer.

Den har ikke været nogen nem opgave at designe, det indrømmer jeg gerne. Utallige er de hækleprøver der er kasseret og atter startet op.

Men som min mor og min mormor altid sagde, når jeg som barn var utålmodig med mine tegninger, mit sytøj, eller hvad det nu måtte være: “Ingen kan se, hvor lang tid det har taget, men de kan se, hvordan det ser ud”.

De har jo så evigt ret!

Flere fakta om opskriften herunder …

Se også: Alle webshoppens opskrift til de mindste

Mistys bolero hækleopskrift
Mistys bolero er fyldt med smukke detaljer

Mistys bolero – Fakta om opskriften

Reklame-link

Mistys bolero kan hækles i str. 3-6 mdr. (6-9 mdr.) 9-18 mdr. (2-3 år) 3-4 år

Boleroens overvidde: 51 (56) 59 (64) 68 cm

Nålforslag: 3-3,5, eller den nål der skal til for at ramme boleroens hæklefasthed.

Boleroens hæklefasthed: 24 m i den angivne struktur, 14 rækker = 10 x 10 cm

Lær hvordan du måler din hæklefasthed

Vejledende garnforbrug: 50 (50) 100 (100) 150 g. Drops Flora, 65% uld, 35% alpaca. Løbemeter pr. 50 g = 210 m

Jeg har brugt farvene: Hvid tåge og Tåget skov

Konstruktion: Boleroen hækles oppefra og ned. Ingen montering.

Sværhedsgrad: Let øvet til øvet

For at hækle boleroen skal du kunne: Luftmasker, fastmasker, kædemasker, kædemasker hæklet i bagerste maskeled, halvstangmasker, stangmasker.

Videohjælp til udtag finder du her >>

Mistys bolero hækleopskrift
Hæklet bolero

Køb opskriften med PayPal

Opskriften kan købes til download via PayPal i Eponas butik

Køb opskriften med MobilePay

Har du ikke en PayPal konto, kan du betale opskriften via MobilePay. Send mig blot en mail med navnet på den opskrift du ønsker at købe, og jeg mailer opskrift som PDF fil, samt nummer på MobilePay retur til dig.

Jeg tjekker mails mindst én gang i døgnet, og sender til dig, så snart jeg har set din besked.

Opskriften koster 35 kr.

eponasdagbog@gmail.com

Hæklet bolero, Mistys bolero