Meteor sokker til børn

Jeg starter med at give ordet til mine søde testhæklere, som samstemmende har følgende at tilføje om Meteor sokkerne: “Opskriften er ikke som sådan svær, så længe man overgiver sig helt og aldeles til opskriften. Man skal ikke forsøge at regne ud, eller have en mening om, hvordan hælen er hæklet, men bare gøre præcis, hvad der står”.

Så kan det vel egentlig ikke siges tydeligere 🙂

Selv er jeg mægtig stolt af min struktur som jeg har brugt en del på det seneste, men særligt over min hæl. Jeg skal ikke udelukke, at andre har fundet på samme fremgangsmåde før mig, – men jeg har ihvertfald aldrig selv set det udført på “min” måde.

Men for at vende tilbage til mine testere, som siger at opskriften er udførlig og nem at følge, har jeg alligevel valgt at give opskriften 4 stjerner ud af 5 i sværhedsgrad, i det jeg trods alt synes der er en del halvsvære elementer i den. Såsom farveskifte og at samle og starte omgangene i den første maske på omgangen og ikke i en luftmaske, blot for at nævne nogle.

Har man ikke mod på farveskifte, er strukturen også virkelig fin i ensfarvet!

Sokkerne hækles fra skaftet og ned mod tåen og er derfor über nemme at tilpasse i længden på både skaft og fod, men se mange flere fakta om opskriften herunder …

Se også: Meteor vanterne til børn >>

Meteor sokker børn

Meteor sokker til børn – Fakta om opskriften

Meteor sokker, barn kan hækles i sko størrelse: 21/22 (23/24) 24/26 (27/28) 29/30 (31/32) 33/34 (35/36)

Nål forslag: 2,5 og 3 mm, eller de nåle der skal til for at ramme sokkernes hæklefasthed.

Sokkernes hæklefasthed: 

Den øverste ribkant: 30 hstgm i bagerste maskeled med den mindste nål, 18 rk. = 10 x 10 cm

Skaftet og foden: 26 m i sokkens struktur med den største nål, 26 rk. = 10 x 10 cm

Vejledende garnforbrug: 

Affiliate-link

50 (50) 50 (50) 50 (50) 50 (75) g Drops Fabel i grundfarven. Løbemeter pr. 50 g = 205 m

25 (25) 25 (25) 25 (25) 25 (25) g Drops Fabel i kontrastfarven. Løbemeter pr. 50 g = 205 m

Konstruktion: Sokkerne hækles fra skaftet og ned mod tåen. Først hækles ribkanten, direkte på ribkanten hækles skaftet. Hælen hækles ligeledes direkte på, på tværs af skaftet og til sidst hækles foden og tåen på.

Sværhedsgrad: ★★★★☆

Klassifikation af sværhedsgrad kan du se her

For at hækle Meteor sokker skal du kunne: Luftmasker, fastmasker, fastmasker i bagerste maskeled, kædemasker, halvstangmasker, halvstangmasker hæklet i bagerste maskeled, farveskifte, hækle omgange der samles i den første maske og ikke i luftmasken, indtag i fastmasker

Meteor sokker børn

Køb opskriften med PayPal

Opskriften kan købes til download via PayPal i webshoppen >>>

Ravelry

Du kan også finde opskriften i min Ravelry store >>>

Køb opskriften med MobilePay

Har du ikke en PayPal eller Ravelry konto, kan du betale opskriften via MobilePay. Send mig blot en mail med navnet på den opskrift du ønsker at købe, og jeg mailer opskrift som PDF fil, samt nummer på MobilePay, retur til dig.

Jeg tjekker mails mindst én gang i døgnet, og sender til dig så snart jeg har set din besked.

Opskriften koster 35 kr

eponasdagbog@gmail.com

Meteor sokker børn
Meteor sokker kan hækles i størrelser fra 21/22 til 35/36

Se også: Meteor nissehuen til børn >>

2 kommentarer til “Meteor sokker til børn”

 1. Hej Anja, Jeg har efterhånden købt flere af dine opskrifter og ved nogenlunde hvilket sprog du bruger til at skrive opskrifterne. Derfor tænkte jeg, at hvis du har brug for en testhækler mere, vil jeg rigtig gerne være en af dem.
  Mvh.
  Liza

  Svar
  • Hej Liza

   Tak, det lyder dejligt 🙂 Jeg tænker godt jeg kan bruge en testhækler mere, da det hænder at jeg trækker lidt vel hårdt på de faste. Så det vil være fint at brede det lidt mere ud.
   Men send mig gerne lige en mail 🙂

   Vh. Anja

   Svar

Skriv en kommentar