Mere ferie – Tur til Skovsnogen

Vi var på udflugt i går, sådan rigtig heldags udflugt, med madkurv. Trangia’en var også med til at koge vand til kaffe – Dejlig, hyggelig tur.

For en månedstid siden faldt jeg helt tilfældigt over et spændende sted, da jeg sad og rodede lidt rundt på internettet. Et sted syd for Herning, der hedder Skovsnogen. Et udendørs skovgalleri, som forsøger at forene kunst og natur. Havde aldrig hørt om det før, men jeg er glad for begge dele. Synes det lød både spændende og interessant, og besluttede straks, at det var et ønske for ferien.

I går var dagen, hvor vi passede Skovsnogen ind i ferieplanerne. Man går ad en cirka 3 km lang rute gennem skoven. I et meget varieret terræn, som rummer både løv og nåleskov samt mere åbne vidder med vandløb og lysninger. Undervejs på ruten findes rigtig mange kunstværker. Indimellem skal man se sig godt for, da nogle af værkerne ikke umiddelbart springer i øjnene. Andre værker er kæmpe store og umulige at overse.

Skovsnogen er ret så fantastisk. – Forholdsvis vild og utæmmet skov og natur, præcis som jeg foretrækker det. Mange af kunstværkerne er overraskende, smukke og vilde. Synes det var en super fin oplevelse.

Tag med på tur i Skovsnogen
Kæmpebillen

 

Kæmpestore murede bogstaver

 

 

Overraskende og farvestrålende

 

Fantastiske skilte
Den sovende skovsnog
Et kig ind i hytten

 

Man skal se sig lidt for