Mere bullet journal

Jeg er vist ved at være temmelig bidt af en gal bullet journal. Det er smart! Og hvis jeg nøjes med at tegne og skrive lidt ad gangen, arter min hånd sig rimelig fornuftigt.

Det geniale ved en bujo er at alt er samlet i én bog: Kalender, huskelister osv. Man kan tilføje præcis de elementer man har brug for.

Min seneste tilføjelse er en ønskeseddel. Synes det er pænt genialt! For hvor ofte har jeg ikke tænkt, at denne eller hin dims kunne jeg godt ønske mig til jul eller fødselsdag. Når tiden så nærmer sig, har jeg lykkeligt glemt det igen …

Men ikke længere, nej! Min bullet journal indeholder nu en ønskeseddel, hvor jeg kan notere ønsker med det samme.

Mere bullet journal

Mere bullet journal

Foruden det smarte og praktiske med en alt-i-én bog, er jeg bidt af dekorationselementet i en bujo. En bullet journal giver rig lejlighed til at afprøve forskellige kreative ideer og teknikker: Tegning, skrivning, klistermærker eller dekorationstape. Øj, hvor jeg nyder at sidde og tegne og skrive, det er virkelig så hyggeligt og afstressende.

Som barn og ung tegnede jeg rigtig meget. Egentlig havde jeg ikke tænkt, at det var noget jeg savnede, – Men det har jeg vist alligevel gjort. Ihvertfald bliver jeg helt opslugt i et kreativt tegneflow når jeg sidder med min bujo.

Læs mere om at opstarte en bullet journal

2 kommentarer til “Mere bullet journal”

 1. Hvor er den fin(du er da super god til at tegne)God idé med en ønskeseddel. Jeg kender alt til med at tænke på forskellige ønsker i løbet af året.Men når det så bliver min fødselsdag/jul, kan jeg ikke huske specielt mange(andet end søde og artige børn.Det er børnene ved at være lidt trætte af😉)
  God påske.🐣

  • Tusind tak Laila 🙂

   Den med søde og artige børn mister sin virkning efterhånden, ja 😀 😀

   Også en rigtig god påske til dig 🙂

Der er lukket for kommentarer.