Lys aftener på altanen

Godaften

Hvor er det altså bare herligt at sommeren er vendt tilbage for en stund.

Jeg har det sådan, at den stund skal bare udnyttes og nydes fuldt ud. Ingen ved, hvor længe det varer ved. Jeg er selvfølgelig optimistisk og satser på at sommeren for alvor er kommet igen. Selvfølgelig fulgt af et flammende orangerødt efterår med mange smukke dage! Selvom dagene er varme og solrige, mærker man tydeligt efterårets komme. Det bliver hurtigere mørkt og koldt, men det har dog også sin charme.

Jeg aften-hyggede udendørs i går. Sad på altanen med levende lys, et tykt tæppe og en kop varm kakao <3

Der er noget særligt over levende lys udendørs. Det giver en helt særlig stemning og jeg drømmer om endnu flere levende lys i haven. Olietønder med bål! Fakler og bålfade – jeg kan se det for mig. Men indtil videre er jeg super fornøjet med mine stager og lanterner. Det at følge mørkets frembrud i skæret fra fyrfadslysene er virkelig en lille, stille lykke, som jeg vil huske at nyde, hver aften.

I ønskes alle en rigtig skøn sommer aften

 

 

2 kommentarer til “Lys aftener på altanen”

Der er lukket for kommentarer.