Lige for tiden …

På det seneste har der været en smule mere stille her på domænet, end sædvanligt.

Og det er skam ikke fordi der ikke bliver udviklet, udregnet og hæklet! Men mere fordi min planlægning er skredet i svinget!

Om at udvikle hækleopskrifter

Det her med at udvikle hækleopskrifter, er jo en super spændende og tilfredsstillende ting, som jeg barebeskæftige mig med.

Men samtidig er det også en langsommelig proces. Der skal udregnes, formuleres, atter udregnes, gradueres og hækles, hækles, hækles. For til sidst at sende til test-hæklere, som forhåbentlig fanger de fejl jeg har misset. Hvilket I plejer at være helt fantastiske til. Tusind tak, hvad skulle jeg gøre uden jer!

Og det er lige her, min manglende planlægning kommer ind i billedet. Når man som jeg, gerne vil øge opskriftudvalget på bloggen kontinuerligt, gælder det om, hele tiden at have noget under udvikling. Hele tiden at have noget til test og hele tiden at opdatere bloggens opskrifts arkiv. Hvilket lige for tiden er glippet for mig. Derfor har jeg ingen færdige opskrifter, at opdatere bloggen med i dag.

Men jeg tænkte, at jeg ville vise jer, hvad der arbejdes på for tiden.

Lige for tiden …

Kylja barnevognstæppe

Jeg er så tilfreds med det tæppe. Den allerfineste struktur, så enkelt og elegant. Jeg mangler lige at finpudse opskriften, hvorefter den er klar til testhækling.

Heldigvis holdt det tørvejr et par timer, så jeg kunne fotografere (endnu en ubekendt i forhold til at have et færdigt produkt).

Mads bukser

En videreudvikling af Mads blebukser. Samme eminente pasform med god plads til blemåsen.

Opskriften er i øjeblikket hos de fantastiske damer, som testhækler mine opskrifter for mig.

Forfra og bagfra

Øverste billede

Seneste ide, som jeg pusler med, er en let og luftig sommertop/bluse. I ved, sådan én med korte ærmer og luftigt hulmønster, som man bruger over en stroptop. Indtil videre tegner det godt.

I ønskes alle en rigtig dejlig dag.