Lige for tiden …

Ting tager tid! Og ting tager i særdeleshed tid her hos mig lige for tiden.

Jeg fastholder min “kun at hækle lidt pr. dag” kurs, hvilket er rigtig godt til min hånd, arm og skulder, men knap så godt for min (u)tålmodighed!

Jeg ved ikke, måske har jeg stirret mig blind på hækling, ihvertfald fastholder jeg en eller anden form for stædighed i den forbindelse: Jeg vil kun det jeg ikke kan!

Selvom jeg har prøvet til med både bullet journaling, kigget på mine stofbunker, indsamlet forskelligt til genbrugskreationer og mange andre ting, gider jeg lige pt. kun at hækle … Det er klart!

Det ærger mig selvfølgelig en smule i forhold til bloggen. Jeg ser jo helst min blog som regelmæssigt (og gerne hyppigt) opdateret, men lige for tiden kan det desværre kun blive af den mere sporadiske slags.

Men selvom det udelukkende går fremad med museskridt, har jeg en voldsom lyst til at vise seneste halvfærdige projekt frem. Synes det bliver så fint.

En hæklet vest til de små

Opskriften jeg arbejder på, er en sommervest til de små. Hæklet i bomuldsgarn med det allerfineste mønster på forstykket. Forestiller mig, at den vil være rigtig fin over en t-shirt.

Indtil videre tegner det ret godt, og jeg glæder mig helt ubeskriveligt til det færdige resultat er klar til brug …

Herfra ønskes I den bedste weekend

4 kommentarer til “Lige for tiden …”

    • Jeg forsøger, men det er lidt svært, må jeg indrømme 🙂 Jeg har bare så mange hækleideer som jeg gerne vil afprøve 🙂
      Tak for din søde kommentar 🙂

  1. Den ser virkelig kær ud, så selvom jeg burde anbefale dig at skåne kroppen, kan jeg ikke helt lade være med at heppe lidt på hæklingen 😊 Håber du finder en fornuftig balance!

Der er lukket for kommentarer.