Lige for tiden …

Hov, jeg kom vist til at hækle lidt i påskeferien …

Lidt frusterende, for selvom jeg egentlig ikke burde hækle, stopper jeg jo ikke med at udtænke strukturer, opskrifter og ideer … Min bullet journal er sjov og fin, men hjertet befinder sig stadig hos nålen og garnet, – og hvad gør man så?

Jo, man udtænker og nedskriver ideer og opskrifter, og forsøger at affinde sig med at projekterne bliver langvarige med ganske lidt hækling ad gangen.

Til gengæld går det rimelig fint med hånden og armen, hvis jeg nøjes med få omgange om dagen. Hvilket er virkelig godt. Lidt, er som bekendt bedre end intet.

Dobbelte grydelapper med fantastisk struktur

Jeg ved skisme ikke, om jeg nogensinde kommer til at hækle trøjer igen. Ved ikke helt om jeg kan overskue, hvor lang tid det vil tage, med 1 omgang om dagen, men så kan jeg til gengæld hækle mindre ting som grydelapper og klude, ja jeg kan! De burde være til at komme igennem indenfor en overskuelig tidsramme.

Seneste idé er derfor disse allerpæneste dobbelte grydelapper med den fineste struktur.

Opskriften kommer på bloggen, når jeg på et tidspunkt får hæklet mig hele vejen igennem en lap 🙂

God weekend

8 kommentarer til “Lige for tiden …”

 1. Jeg har altid sagt, at HVIS jeg skulle miste en kropsdel skulle det gerne være et ben og en sans skulle være hørelsen. Jeg kan slet ikke forestille mig et liv, hvor jeg ikke kan være kreativ med mine hænder fordi de mangler/ikke fungerer, eller fordi jeg ikke kan se! Jeg føler med dig og håber armen snart kommer i bedring.
  Skøn struktur du har udviklet til “kluden”.

  • Tusind tak for din søde kommentar Henriette, – Den luner.
   Det er nemlig rigtig frusterende og underlig tomt at sætte sig i sofaen uden nålen og garnet. Der mangler ligesom noget, når hænderne må ligge uvirksomme hen. Heldigvis føler jeg en bedring, men er samtidig bange for at komme til at overbruge hånden, så den bliver rigtig dårlig igen. Derfor nøjes jeg med ganske lidt hækling af gangen og det er virkelig dejligt bare at kunne hækle lidt 🙂

  • Det er det nemlig. Jeg er dybt taknemmlig for mine få omgange om dagen. Og nøjes jeg med mindre projekter er det også okay med et langsomt tempo 🙂
   Rigtig god aften til dig.

Der er lukket for kommentarer.