Lige for tiden

For nogle uger siden, fandt jeg et spændende hæklediagram på Pinterest. De fineste store blomster, som jeg summede lidt over en anvendelse til.

Jeg blev enig med mig selv om at forsøge med en bluse til foråret. Det foreløbige resultat er dette. Synes det bliver ret fint og forårskønt.

Da diagrammet ikke er mit, har jeg blot lavet en opskrift i hovedet til mig selv. Skulle du selv have lyst til at eksperimentere med de flotte blomster, kan du finde diagrammet på mit Pinterest board.

Se også: Opskrift på Epona trøjen, skøn trøje til foråret, med fint hulmønstret bærestykke

Blomster blusen

Jeg har valgt at hækle blomster på både for- og bagstykke, men at lade ærmerne være uden. Indtil videre forestiller jeg mig at ærmerne skal være trekvart lange, mens jeg diskuterer med mig selv om de skal være smalle, eller mere ballonformede.

Hvad synes I?

2 kommentarer til “Lige for tiden”

Der er lukket for kommentarer.