Lige for tiden …

Lige for tiden arbejder jeg på en bluseopskrift som jeg synes tegner vældig godt.

Hæklet i tyndt fint uldgarn, og med smukt hulmønstret bærestykke. Reliefstangmasker deler raglanudtagene på en fin og dekorativ måde. Reliefferne har jeg valgt at lade forsætte hele vejen ned på både for- og bagstykke for en ekstra lille detalje.

Indtil videre har jeg hæklet en til min datter, en størrelse M … Og er nu gået igang med at hækle en ensfarvet, i en størrelse større, til mig selv.

Epona trøjen
Epona trøjen

Epona trøjen

Naturligvis måtte bloggen også have en trøje opkaldt efter sig, og denne er indbegrebet af Epona for mig.

Den færdige trøje har smukt hulmønsteret bærestykke og moderate ballonærmer. Udover bærestykket er resten af trøjen hæklet i stangmasker.

Jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet og glæder mig som et lille barn, til min egen bliver færdig.

Jeg har valgt en forårslækker jeansblå til min Epona trøje.

Bedste weekend til jer

Opdatering: Opskriften på Epona trøjen finder du her


10 kommentarer til “Lige for tiden …”

 1. Ja, selvfølgelig skal bloggen da have en trøje😊
  Den er super fin, det er virkelig imponerende, hvad du kan med en hæklenål(- og så lidt garn selvfølgelig😉)
  God aften 😊

 2. Hej
  Jeg har lige opdaget din blog. Stor ros til dig.
  Epona blusen er virkelig fin og lige noget for mig. Håber der kommer en opskrift.
  Skal jeg bare kikke jævnligt eller hvordan?
  og hvad koster sådan en opskrift ?
  venlig hilsen Lisbet

  • Tusind tak Lisbet, det er jeg virkelig glad for at høre 🙂

   Da jeg på ingen måde er professionel udvikler, men udelukkende en glad amatør, har jeg valgt at mine opskrifter er gratis. Du vil også opdage, at netop af den grund, laver jeg som regel kun opskrifterne i én til 2 størrelser, dog ofte med beskrivelse af, hvordan en given bluse kan øges i størrelse.

   Ligesom jeg heller ikke kan udelukke, at der indimellem kan være uheldige formuleringer (som mest giver mening i mit eget hoved) 😀 Men jeg øver mig hele tiden og synes det er sjovt 🙂 – og heldigvis er folk rigtig søde til at skrive, hvis der er ulogiske formuleringer eller lign., hvor jeg så, efter bedste evne, forsøger at hjælpe og rette opskriften til, så den er nemmere at forstå 🙂

   Der kommer selvfølgelig også en opskrift på Epona trøjen, i str. M og L er planen. Jeg satser på at ligge den op indenfor 14 dage.

   Du er altid mere end velkommen til at kigge forbi her på bloggen, du kan også vælge at følge med på IG, Facebook eller Pinterest, hvor jeg også lægger nye ting op. Eller du kan tilmelde dig advisering pr mail. Dette gøres, hvis du trykker tilføj kommentar, da kommer der 2 forskellige valgmuligheder op.

   Mange hilsener Anja

Der er lukket for kommentarer.