Lige for tiden …

Jeg har sådan lyst til at vise, hvad jeg arbejder på lige for tiden …

Foråret har jo meldt sin entre med ovenud gode takter. Masser af solskin og tørvejr, som jeg håber er en forsmag på sommeren. Med det håb, er jeg gået i gang med at udvikle en hækleopskrift på en sommertop.

Prototypen er denne top med fint mønster og fine kanter. Lige nu mangler jeg blot at prøve toppen på min yngste datter, som altid står model for mig. Jeg synes nemlig det er så meget nemmere at se pasform, funktionalitet og udtryk lidt på afstand, fremfor på mig selv. Derfor er hun som regel prøvekanin for nye design. Hvis jeg synes pasformen sidder i skabet, mangler opskriften egentlig blot graduering til flere størrelser og så er den klar til test-hækling.

Uh, jeg glæder mig, det er altid så super spændende at se ideerne i funktion!

I ønskes alle en rigtig god dag

8 kommentarer til “Lige for tiden …”

    • Åh ja, samme her. Men den ser kortere ud, end den er. Og så synes jeg selv, at jeg har været lidt smart at hækle den oppefra og ned, så længden let kan tilpasses 🙂

Der er lukket for kommentarer.