# Låge nr. 16 – Thepose pind

Thepose pind, eller som her, hvor den nærmere er at betegne som dekorationspind.

Ideen til de søde theposepinde er ikke min, men én jeg har set hos Unikarina.dk. – Du kan se, hvordan hun anvender pindene, samt gør-det-selv vejledningen, i hendes indlæg HER.

Jeg blev straks lun på de søde og dekorative pinde. Ganske vist er jeg primært kaffedrikker og bruger ikke som sådan løs the. Ved juletid nyder jeg dog gerne et krus julethe. I den færdig-posede-udgave, skal siges!

Men pindene har mange andre fine anvendelses muligheder …

Som her, hvor jeg har tilføjet lidt appelsinsmag i min julethe. Derudover kan jeg sagtens se dem for mig, som pynt på nytårsaftens velkomstdrinks: Dekoreret med citronskiver, ananasstykker eller oliven.

Over et glas smoothie tænker jeg også de vil se super skønne ud med et par jordbær ….

I bund og grund en super enkel lille hjemmegjort ting, men med så meget desto højere dekorationsfaktor – En stille glæde og en fryd for øjet

Thepose pind

Nogle gange er det de mindste ting,
der fylder mest i hjertet

Citat: Peter Plys

2 kommentarer til “# Låge nr. 16 – Thepose pind”

Der er lukket for kommentarer.