Kosmetikpung syet af genbrugsstof

Det er lige før jeg ikke har tid til at gå på arbejde, altså. Der er nemlig så mange ting jeg gerne vil sy i alt mit genbrugsstof, at det dér med arbejde virker lidt overflødigt – Tror nu ikke min arbejdsgiver er enig med mig – men i disse dage drøner jeg ihvertfald hjem og sætter mig godt tilrette ved symaskinen. For jeg er slet ikke færdig med at eksperimentere …

I går blev det til denne lille forårsfine kosmetikpung, med gode detaljer. Syet af lys og mørk denim. Et genbrugs babydynebetræk i grønne nuancer har fået lov at agere foerstof. Er mægtig godt tilfreds med resultatet – ikke den helt store beautybox, men en lille praktisk sag på 15 x 18 cm, som lige passer i håndtasken.

Slut med forvildede lipgloss og andre løsgængere, som roder rundt i bunden af tasken. Umulige at finde, når man behøver dem mest.

Ha’ nu en fin onsdag

Sy selv kosmetikpung

Mønster, tegn-selv på mønster papir:

Tegn en vandret streg på 18 cm og derefter 2 lodrette streger i hver ende af den første streg, på 14 cm i højden (husk 90 graders vinkler i hjørnerne). De 2 sidestreger forbindes i fri hånd med en buet streg, så toppunktet måler 15 cm. Det er det, som giver kosmetikpungen sin buede overlinje.

Klip i alt 4 stykker stof efter mønstret – 2 i foerstof og 2 i yderstoffet (husk 1 cm sømrum over alt)

Syvejledningen er stort set den samme, som i indlægget her

Husk blot at sy på tværs af sidesømmene, i bunden af tasken, så den får lidt bund


 Vil du heller hækle en kosmetikpung med bobler, finder du opskriften i indlægget her

Sy selv kosmetikpung

5 kommentarer til “Kosmetikpung syet af genbrugsstof”

  1. Tak 🙂 Synes noget af det vigtigste ved at sy lynlåse i, er en god lille trykfod.

    Faktisk er jeg ved at sy en anden lille pung, hvor jeg har taget billeder undervejs, også af lynlås i syning. Tænkte jeg ville lave et blog indlæg om fremgangsmåden og syvejledning, hvis jeg kan 🙂 Satser på indlægget kommer på bloggen i dag eller i løbet af weekenden. Måske kan det hjælpe …

  2. Det går nok også med en almindelig trykfod 🙂 Min lynlås trykfod er kun i halv bredde, hvilket gør det muligt at komme ret tæt på selve lynlåsen. Derfor 🙂

    Jeg har lagt sy-guiden på bloggen og er meget spændt på om den er forstålig. Virkelig en udfording at forklare med ord, når man selv er super visuel 🙂

Der er lukket for kommentarer.