Kontakt

Spørgsmål vedrørende købe-opskrifter

Har du købt en opskrift, hvor du er i tvivl om fremgangsmåden eller andet du er usikker på, er du meget velkommen til at sende mig en mail (ikke PB på sociale medier, – dem læser jeg sjældent), og jeg vil forsøge at hjælpe dig videre.

Oplys venligst opskriftens navn, samt hvilken række eller omgang dit spørgsmål vedrører.

Spørgsmål vedrørende gratis-opskrifter

Spørgsmål vedrørende gratis-opskrifter, besvares kun i kommentarfeltet på bloggen under det pågældende indlæg. 

Ved gratis-opskrifter der er ældre end 1 år, er kommentarfeltet lukket og spørgsmål besvares ikke længere. Hvorfor, kan du læse HER. I stedet henvises til kommentarsporet, for tidligere spørgsmål og svar.

Købt en opskrift via PayPal, men ikke modtaget download-linket

Har du købt en opskrift via PayPal, men mod forventning ikke modtaget en mail med link til download, tjek da spamfilteret. Kan du heller ikke finde den dér, kontakt mig da venligst på mail.

Køb af opskrifter via mail og MobilePay

I webshoppen er det udelukkende muligt at betale via PayPal.

Har du ikke en PayPal konto, kan du i stedet betale en opskrift via MobilePay. Send mig blot en mail med navnet på den opskrift du ønsker at købe, hvorefter jeg returnerer opskrift samt MobilePay nummer til dig, ligeledes via mail.

Samarbejde med Eponas dagbog

Har du en virksomhed med et produkt du tænker kunne være relevant for Eponas dagbogs læsere, er du velkommen til at sende mig en mail og forhøre nærmere om muligheden for at samarbejde. 

Jeg kan kontaktes på:

eponasdagbog@gmail.com

Vi skrives ved.

/Anja