Kontakt

Spørgsmål vedrørende købe-opskrifter

Jeg gør mig stor umage med at skrive udførlige opskrifter, ligesom alle mine opskrifter er testhæklet i alle størrelser.

Derfor vil jeg i første omgang bede dig gøre præcis som der står i opskriften. Meget er løst ved lige at læse opskriften igennem en ekstra gang, og derefter nøjagtigt følge de instruktioner der er angivet. Dernæst vil jeg bede dig om at tjekke Eponas Youtube kanal, hvor du finder hjælpevideoer til flere af mine opskrifter.

Anvender du andet garn, end angivet i opskriften, kan du ikke nødvendigvis forvente at det opfører sig som det i opskriften!!!

Skulle du derefter alligevel være i tvivl om fremgangsmåden, er du velkommen til at sende mig en mail (ikke PB på sociale medier, – dem læser jeg sjældent) – Og jeg vil forsøge at hjælpe dig videre.

Oplys venligst opskriftens navn, samt hvilken række eller omgang dit spørgsmål vedrører. Vær så specifik som muligt i din formulering, da det gør det meget lettere for mig at hjælpe dig godt videre. Send også gerne et foto af dit arbejde med.

Vær opmærksom på at der kan gå 1-2 dage inden du får svar.

Fejl i opskriften?

Da jeg selv og de dygtige testere, der testhækler mine opskrifter kun er mennesker, kan der naturligvis slippe en fejl igennem.

Mener du at have fundet en fejl i en opskrift, kontakt mig da på mail.

Spørgsmål vedrørende gratis-opskrifter

Spørgsmål vedrørende gratis-opskrifter, besvares kun i kommentarfeltet på bloggen under det pågældende indlæg. 

Ved gratis-opskrifter der er ældre end 1 år, er kommentarfeltet lukket og spørgsmål besvares ikke længere. Hvorfor, kan du læse HER. I stedet henvises til kommentarsporet, for tidligere spørgsmål og svar.

Købt en opskrift via PayPal, men ikke modtaget download-linket

Der er ingen returret på digitale produkter (hækleopskrifter), men oplever du problemer med din ordre, så tøv ikke med at kontakte mig.

Har du købt en opskrift via PayPal, men mod forventning ikke modtaget en mail med link til download, tjek da spamfilteret. Kan du heller ikke finde den dér, kontakt mig da venligst på mail. Enkelte mobiletelefoner kan have problemer med at downloade filen fra linket, prøv da fra en computer. Fungerer det heller ikke, send mig da venligst en mail.

Køb af opskrifter via mail og MobilePay

I webshoppen er det udelukkende muligt at betale via PayPal.

Har du ikke en PayPal konto, kan du i stedet betale en opskrift via MobilePay. Send mig blot en mail med navnet på den opskrift du ønsker at købe, hvorefter jeg returnerer opskrift samt MobilePay nummer til dig, ligeledes via mail.

Køb opskrifter på Ravelry

Eller du kan købe mine opskrifter i min Ravelry Store

Salg af produkter lavet efter mine opskrifter

Salg af produkter, lavet efter mine opskrifter er ikke tilladt. Hverken ved de gratis opskrifter, som ligger frit tilgængeligt, ej heller produkter lavet efter de købte opskrifter.

Samarbejde med Eponas dagbog

Har du en virksomhed med et produkt du tænker kunne være relevant for Eponas dagbogs læsere, er du velkommen til at sende mig en mail og forhøre nærmere om muligheden for et samarbejde. 

Jeg kan kontaktes på:

eponasdagbog@gmail.com

Vi skrives ved.

/Anja